Hugo Laakso valmistautuu Salkkareiden kuvauksiin syömällä ja nukkumalla – Ilo-vauvan näyttelijä aloitti sarjassa vain 3-viikkoisena

Näin Salkkarit-vauva valmistautuu kuvauksiin 2:42
Katso, miten Hugo Laakso päätyi Salkkareihin, ja miten pieni näyttelijä valmistautuu kuvauksiin.

Ilo-vauvan roolin näyttelijä Hugo Laakso viihtyy kuvauksissa hyvin, kun on paljon katseltavaa. Hugon äiti Saara Rastas seuraa vierestä hyvillä mielin, sillä pieni näyttelijä ei vierasta, eikä hänellä ole vielä äitivaihetta.

Hugo Laakso, 7 kuukautta, aloitti näyttelijänuransa varsin nuorena ollessaan ensimmäisissä  Salatut elämät -kuvauksissaan vain 3-viikkoinen. Kuvaukset ovat sujuneet mallikkaasti, ja Hugo viihtyy sarjassa hänen vanhempiansa Miraa ja Violaa esittävien näyttelijöiden, Olga Heikkalan ja Vivi Wahlströmin, kanssa hyvin.

– Hymyilee aina ja menee mielellään heidän syliinsä. Hän on tottunut olemaan heidän kanssaan, kun on pienestä pitäen ollut, Hugon äiti Saara Rastas kertoi MTV Uutisille.

Kuvauksia Hugolla on 1–2 kertaa viikossa, mutta on myös vapaaviikkoja. Kuvauksissa on joko Rastas tai Hugon isä aina mukana.

– Hugo on usein jonkun näyttelijän sylissä tai istuu sitterissä. Pienempänä hän nukkui lähes koko ajan. Me vanhemmat olemme kameran takana tai vähän sivummalla katselemassa. Kuvaustilanteessa Hugo ei useinkaan huomaa, että olemme poissa. Siellä on niin paljon katseltavaa, Rastas kertoi.

Kuvauksissa mennään aina Hugon ehdoilla.

– Jos Hugo ei jaksa, niin pidetään pieni tauko ja kuvataan toista kohtausta. Mutta hyvin hän on jaksanut. Se yllättää aina positiivisesti, Rastas kertoi.

Vaikka pikkuinen jaksaakin kuvauksissa hienosti, huomaa hänestä silti, milloin on ollut kuvauspäivä.

– Kuvauksien jälkeen tulee usein pitkät päiväunet. Kun on paljon ihmeteltävää, se väsyttää, Rastas kertoi.

Tällaista palautetta Hugo on saanut

Rastas seuraa Hugon näyttelemistä hyvillä mielin.

– Sitä on mielenkiintoista katsoa. Hugo ei vierasta, eikä ole kovinkaan paljon minun perääni, kun ei ole vielä äitivaihetta, Rastas kertoi.

Palautetta on tullut pääasiassa läheisiltä, jotka ovat ihastelleet Hugon tyytyväisyyttä ja hyväntuulisuutta. Rastas on kertonut poikansa Salkkareissa näyttelemisestä laajasti lähipiirille.

Hugon vanhemmat eivät ole sen enempää miettineet, voisiko hän näytellä tulevaisuudessa enemmänkin.

– Katsotaan tämä ensin, ja mitä sitten Salkkareiden jälkeen. Täytyy katsoa, haluaako Hugo, ja millainen luonne hänestä tulee, Rastas kiteytti.

MTV Uutiset julkaisee uudelleen vuoden 2022 luetuimpia uutisjuttujaan. Tämä artikkeli on alun perin julkaistu marraskuussa.

Katso yllä olevalta videolta, miten Hugo Laakso päätyi Salkkareihin, ja miten pieni näyttelijä valmistautuu kuvauksiin.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat