Vivi Wahlström näyttelee Salkkareissa pienen Hugo-vauvan kanssa – tämä asia oli aluksi haaste: "Kamppailin sen kanssa"

Näin Salkkarit-vauva valmistautuu kuvauksiin 2:42
Katso videolta, miten Ilo-vauvaa esittävä Hugo Laakso päätyi Salkkareihin, ja miten pieni näyttelijä valmistautuu kuvauksiin.

Vivi Wahlströmin Salkkarit-hahmosta tuli viime vuonna esitetyssä jaksoissa äiti.

Salatut elämät -sarjassa on seurattu pitkään vankilamaailmaan sijoittuvaa juonikuviota, jonka pääosassa ovat olleet Mira, Viola ja Nella. Tämänhetkisissä jaksoissa Viola ja Nella ovat jo vapautuneet vankilasta, kun taas Mira suorittaa vielä tuomiotaan.

Violaa esittävä näyttelijä Vivi Wahlström kertoi Salatut elämät -sarjan 24-vuotisjuhlissa MTV Uutisille, että hänen roolihahmonsa kevät pitää sisällään muun muassa perhe-elämää, parisuhdedraamaa ja vankilan jälkeiseen vapauteen totuttelemista.

– Ehkä Violankin pitäisi saada arjesta kiinni nyt, kun hän on tullut kaltereiden takaa, Wahlström kertoi.

Vankilakohtausten näytteleminen oli Wahlströmille mieluisaa.

– Se oli tosi erilaista. Varsinkin, kun kuvasimme Katajanokan oikean entisen vankilan pihalla. Se oli kivaa, hän kertasi.

Viime syksynä esitetyissä Salkkarit-jaksoissa Miran ja Violan perhe kasvoi pienellä Ilo-vauvalla. Wahlströmin mukaan Iloa esittävä Hugo Laakso on maailman paras.

– Hän on niin rauhallinen ja rento, pälyilee vaan ja ihmettelee. Ihan parasta tehdä tuollaisen pikkuisen kanssa töitä, Wahlström iloitsi.

Wahlström kertoi olleensa aluksi jännittynyt pienen kollegan kanssa työskentelemisestä, sillä hänellä ei ollut liiemmin kokemusta pienten lasten kanssa toimimisesta. Nykyisin tilanne on kuitenkin täysin toisenlainen.

– Nyt olen aina, että jes, Hugo on töissä, ihanaa! hän kertoi.

Wahlström on huomannut, että näytteleminen on pienen lapsen kanssa moninkertaisesti tavallista vaikeampaa, sillä pikkuinen tulee ottaa koko ajan huomioon ja katsoa tämän perään.

– Varsinkin, kun olen niin kokematon pienten lasten kanssa. Kamppailin sen kanssa, että pitää keskittyä näyttelemiseen ja sitten vielä keskittyä lapseen, hän sanoi.

– Mutta nyt olen oppinut tasapainottamaan senkin niin, että se on luonnollista, hän jatkoi.

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat