Hovi vaati ystävää poistamaan herttuatar Meghanista otetut kuvat: "Tämä voi olla erittäin vahingollista kuninkaalliselle perheelle"

8:39
Meghan ja Harry eivät kestä brittilehdistön painetta – muuttavatko kuninkaalliset Yhdysvaltoihin?

Herttuatar Meghanin korusuunnittelijaystävä Jennifer Meyer joutui poistamaan korujen markkinointiin tarkoitetut kuvat kuninkaallisesta.

Herttuatar Meghanin ystävä, korusuunnittelija Jennifer Meyer on rikkonut salassapitovelvollisuutta ja julkaissut omilla sosiaalisen median tileillään kuvia herttuattaresta, jolla on yllään hänen korujaan, kertoo The Sun.

Meyer on käyttänyt herttuattaren kuvia markkinoidakseen omia korujaan. Suunnittelija muun muassa totesi yhden päivityksen yhteydessä, ettei hän "saa tarpeekseen" herttuattaresta, joka pitää yllään suunnittelijan hintavia kaulakoruja, sormuksia sekä korvakoruja. Meyer on kertonut päivityksien yhteydessä, että kaksikosta tuli ystäviä Meghanin tähdittäessä näyttelijänä Pukumiehet-sarjaa. 

– Jennifer Meyeria on käsketty poistamaan kuvat ja ilman epävarmuutta tämä voi olla erittäin vahingollista kuninkaalliselle perheelle, hovin sisäinen lähde kertoo.

Herttuattarella on ollut yllään Meyerin koruja useissa julkisissa tilaisuuksissa, kuten esimerkiksi silloin, kun Meghan ja hänen puolisonsa prinssi Harry esittelivät esikoisensa Archie Harrisonin maailmalle, kun perhe vieraili arkkipiispa Desmond Tutun luona Etelä-Afrikassa sekä Meghanin kannustaessa ystäväänsä Serena Williamsia Yhdysvaltain avoimien tennisottelussa. 

Jennifer Meyer Jewelleryn Instagram-tilillä on yli 400 000 seuraajaa. Suunnittelijan tilille jakamissa julkaisuissa, joissa herttuatar Meghan esiintyi, oli suorat linkit sivulle, josta kuninkaallisen yllä nähtyjä koruja pystyi ostamaan. 

Suunnittelijalla oli nettisivuillaan oma osio koruille, joita Meghanin on nähty käyttävän. Nyt osio on kuitenkin poistettu sivustolta. 

– Meghan on jälleen kerran hämärtänyt julkisuuden sekä kuninkaallisuuden rajoja, Majesty Magazinen päätoimittaja Ingrid Seward analysoi asiaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja