Tällainen suhde herttuatar Meghanilla ja herttuatar Catherinella on tällä hetkellä: "Heidät on laitettu taistelemaan toisiaan vastaan"

0:27
Herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan astuivat julkisuuteen ensimmäistä kertaa kohuje jälkeen

Herttuatar Meghanin ja herttuatar Catherinen välinen suhde on jatkuvan spekulaation kohteena.

Yksi vuoden 2018 syksyn suurimmista kuninkaallisista spekulaation kohteista oli suhde herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin välillä. Tuolloin uutisoitiin jatkuvasti, etteivät herttuattaret tule toimeen keskenään.

Uutisissa liikkui tuolloin muun muassa huhu tilanteesta, jossa Meghan olisi puhutellut Catherinen henkilökuntaa tavalla, josta tuleva kuningatar ei pitänyt. Tuolloin Kensingtonin palatsi kuitenkin kommentoi asiaa harvinaisella tavalla todeten, ettei vastaavaa tilannetta ole tosiasiassa koskaan tapahtunut. 

Kyseisistä tapahtumista on nyt kulunut jo vuosi, mutta silti niin herttuattarien kuin heidän puolisoidensa, prinssi Williamin ja prinssi Harryn keskeiset välit ovat edelleen suuria kysymysmerkkejä kansalaisten keskuudessa. 

Prinssi Harry kertoi lokakuussa antamassaan haastattelussa, että hänellä on isoveljensä Williamin kanssa "hyviä ja huonoja päiviä". Harry kertoi myös tietävänsä, että veljekset tulevat aina tukemaan toisiaan, vaikka he ovatkin omissa elämissään tällä hetkellä hyvin erilaisilla poluilla. Meghan puolestaan avautui samassa haastattelussa kuninkaallisen elämän haasteista ja totesi, ettei hän itse ole voinut viime aikoina kovinkaan hyvin. 

Kuninkaallisia läheinen lähde kertoo, että haastattelun julkaisun jälkeen sekä Meghan että Harry olivat kumpikin varsin herkässä mielentilassa. Lähde kertoo myös Williamin olleen enemmän huolissaan pikkuveljensä hyvinvoinnista, kuin vihainen tämän sanoista. Myös Catherinen kerrotaan olleen erittäin huolissaan niin Harrysta kuin Meghanistakin. 

– Kulissien takaa on kerrottu, että Kate yrittää tehdä kaikkensa tuodakseen kaikki yhteen ja auttaakseen Meghania. Kukaan heistä ei halua tuottaa pettymystä kuningattarelle, joten Kate yrittää korjata asiat yksityisesti, lähde kertoo. 

– Minulle on kerrottu, että hän on ottanut yhteyttä Meghaniin ja puhunut tämän kanssa puhelimessa. Kate on pahoillaan hänen puolestaan ja tietää, että Meghanilla ei ole helppoa. 

Vaikka herttuattarien välinen suhde on ollut jo pitkään kiivaan spekulaation kohteena, ei koskaan ole varsinaisesti esiintynyt minkäänlaisia konkreettisia todisteita siitä, etteivät Meghan ja Catherine tulisi toimeen keskenään. Viitteitä on ainoastaan siitä, että herttuattarien välinen suhde olisi aivan hyvissä kantimissa. 

Meghanista ja Catherinesta ei tullut mitä ilmeisemmin parhaita ystävyksiä Meghanin liityttyä kuninkaalliseen perheeseen, mutta se ei tarkoita sitä, etteivätkö kuninkaalliset naiset tulisi silti toimeen keskenään perheenjäseninä siinä, missä kaikki muutkin.

Herttuattarien tulevaisuudet ja tämän kautta työt kuninkaallisina ovat hyvin erilaiset, mikä vie heitä myös hieman erilleen toisistaan. Catherine on tuleva kuningatar, sillä hänen puolisostaan prinssi Williamista tulee kuningas jonain päivänä isänsä prinssi Charlesin jalanjäljissä. Meghan sen sijaan ei hyvin todennäköisesti koskaan tule olemaan kuningatar. Tämä tuskin kuitenkaan haittaa herttuatarta, joka on saanut kokea kantapään kautta sen, kuinka haastavaa on olla naimisissa prinssi Harryn kanssa, joka on kruununperimysjärjestyksessä tällä hetkellä kuudentena.

– Haastavaa on se, että heidät on laitettu taistelemaan toisiaan vastaan. Se on ollut haastavaa heille kummallekin. Meghanilla on oma elämänsä, Katella on omansa, palatsin lähde kertoo. 

Lähde: E! News 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja