Houkutteleva duuni tarjolla superautoista kiinnostuneelle Dubaissa – asuminenkin firman piikkiin

Luksustavaroiden myyntiin maailman superrikkaille keskittyvä verkkokauppa etsii parhaillaan väkeä mielenkiintoiseen ja varsin poikkeukselliselta kuulostavaan työhön.

Jos uskot, että sinusta on etsimään hylättyjä superautoja ennen kuin Dubain poliisi ne löytää, saatat olla hushhush.comin etsimä tyyppi.

Superautojen mekkana tunnetussa Dubaissa hylätyt urheiluautot eivät ole mikään epätavallinen näky. Arabiemiraateissa maksuvaikeudet tuovat nimittäin nopeasti merkinnän rikosrekisteriin, ja monet kalliita autojaan rahoituksella hankkineet ovatkin lähteneet livohkaan, kun maksukykyä ei olekaan riittänyt toivotusti.

Poliisi takavarikoi tällaisia autoja ahkerasti, mutta monet jäävät niiltä myös huomaamatta, ja Hushhush.comin kaltaiset yritykset hankkivat niitä jälleenmyyntiin laillisin keinoin.

Tätä tarjotaan

Yritys lupaa työhön valittavalle noin 33 000 euron vuosipalkan lisäksi provision jokaisesta tämän löytämästä ja kaupaksi menneeksi autosta.

1:21
VIDEO: Uniikki Maserati unohtui aavikolle 50 vuodeksi – hinta-arvio jopa 700 000 dollaria

Tämän lisäksi työntekijän asumiskulut ja matkat maksetaan.

Työntekijältä odotetaan laajaa tietämystä superautoista sekä niiden arvosta että kykyä selvittää autojen omistajat. Työssä vaaditaan yrityksen mukaan myös hyviä neuvottelutaitoja.

Lähde: Car Throttle

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja