Mainos

Homeinen talo osasyynä näyttelijättären ja aviomiehen kuolemaan?

Joulukuussa yllättäen menehtyneen Hollywood-näyttelijätär Brittany Murphyn ja tämän viisi kuukautta myöhemmin menehtyneen aviomiehen kuolemaa tutkitaan uudelleen.

Brittilehti Daily Mailin mukaan terveysviranomaiset tutkivat nyt, onko pariskunnan kodista löytyneellä homeella merkitystä kaksikon yhtäkkiseen kuolemaan.

Brittany Murphy kuoli yllättäen joulukuussa keuhkokuumeeseen vain 32-vuotiaana. Moni epäili naisen kuolleen lääkkeiden yliannostukseen, mutta raudanpuuteanemia ja erilaisten lääkeaineiden cocktail oli vasta toissijainen kuolinsyy.

Vain viisi kuukautta myöhemmin myös Murphyn aviomies, käsikirjoittajana elantonsa hankkinut Simon Monjack löydettiin kuolleena kotoaan. Myöhemmin selvisi, että aviomiehen kuolinsyy oli sama kuin edesmenneellä Brittany-vaimolla.

Omituinen yhteensattuma on saanut terveysviranomaiset pohtimaan, onko talosta löytyneellä homeella osasyy avioparin yllättäviin kuolemiin. Sivuston mukaan homeen osuutta kuolemiin tutkittiin jo Brittanyn kuoleman yhteydessä, mutta silloin sen ei uskottu olevan ratkaiseva tekijä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.