Hollywood-tähdet jakavat villeimmät seksimuistonsa: "Tykkään, kun minua piiskataan"

Hollywood life -julkaisu selvitti Hollywood-julkkisten villeimmät seksikokemukset. 

Hollywood-tähdet paljastivat hulluimmat seksikokemuksensa Hollywood lifelle

Rihanna kertoo, että hän rakastaa ottaa ohjakset käsiin seksiaktin aikana, mutta tykkään olla myös alistuvan roolissa. Se on todella hauskaa. Tykkään, kun minua piiskataan. Tykkään siitä, että seksi on spontaania, sen vuoksi apuvälineet voivat tehdä seksistä liian suunniteltua. Piiskaan sijaan mies voi yhtä hyvin käyttää käsiään, Rihanna kertoo. 

Kris Jenner ja hänen ex-miehensä Bruce eli nykyisin Caitlyn Jenner harrastivat seksiä yläilmoissa.  

– Harrastimme seksiä lentokoneen vessassa ja luulimme, että kukaan ei huomaisi. Yhtäkkiä lentokoneessa tuli kuulutus: Onneksi olkoon rouva ja herra Jennerit. Te olette juuri liittyneet kymppikerhoon! Olemme niin ylpeitä teistä, että päätimme lahjoittaa teille samppanjapullon. Samaan aikaan minä yritin vajota maan alle häpeästä, Kris Jenner kertoo.

Kim Kardashian on ottanut äidistään mallia, sillä tositv-kaunotar paljasti hänkin harrastaneensa seksiä lentokoneen vessassa. Hän kuitenkin väheksyi suoritustaan sanoen, että elokuvateatterissa seksin harrastaminen olisi hänen mielestään pikemminkin hurjaa.

George Clooney on kertonut, että hän sai ensimmäisen orgasminsa ollessaan kuusivuotias ja kiivetessään ylös köyttä pitkin. Hän lisää, että mitään ei tullut ulos, mutta kiipeäminen tuntui hänestä taivaallisen hyvältä.

Laulaja Ricky Martin kertoo rakastavansa kultaisia suihkuja eli seksikumppanin päälle virtsaamista.

– Se on seksikästä, sillä virtsan lämpötila on sama kuin kehosi lämpötila, Martin perustelee. 

Laulaja Kesha kertoo, että hän on kokenut yliluonnollista seksiä.

– Minulla on muutama kokemus yliluonnollisesta seksistä. En tiedä seksikumppanini nimeä, koska hän oli haamu, Kesha kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat