Miesstrippari paljastaa yhden kysymyksen, johon naiset aina haluavat vastauksen

Miljoonia someseuraajia omaava strippari paljasti, mihin kysymykseen naiset aina haluavat kuulla vastauksen.

Erehdyttävästi stripparia Magic Mike -elokuvassa näytellyttä Channing Tatumia muistuttava Will Parfitt lienee Australian suosituin miesstrippari. Liki kuusi miljoonaa seuraajaa TikTokissa omaava Parfitt paljasti I've Got News For You -podcastissa tienaavansa jopa 700 euroa illassa riippuen hieman siitä, kuinka pitkään hänen halutaan esiintyvän, kertoo News.com.au.

Magic Men -ryhmän kanssa esiintyvä Parfitt kertoi lähetyksessä myös, minkä seksikysymyksen jokainen nainen kysyy miesstripparilta. Miehen mukaan naiset haluavat aina tietää, kiihottuvatko tanssijat esityksen aikana?

– Saamme aina kuulla tämän kysymyksen. Mutta se on niin eri juttu – kun veressä on adrenaliinia ja on hermostunut ja esiintyy tietenkin jopa tuhannelle tai kahdelle tuhannelle tytölle, se on viimeisin asia, jota miettii, vuodesta 2015 esiintynyt mies vakuuttaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka lavalla tulee liikehdittyä seksuaalisesti ja tanssittua lavalle päässeille naisille, Parfittin mukaan mielentila ei ole sen mukainen.

– Ei sitä ajattele seksuaalisena. Koska se on tanssimista lavalla – joten sitä ajattelee vain koreografiaa.

Siitä huolimatta kysymys pyörii naisten mielessä: miten lavalla ei muka kiihottuisi?

– Jokainen mies, jonka kanssa olen koskaan esiintynyt, sanoo samoin – me emme vain ajattele sitä.

Stripparin ammatista liikkuu paljon ennakkoluuloja – minkälaista on oikeasti paljon puhuttu ammatti? Juttu jatkuu videon alla.

Stripparin ammatista liikkuu paljon ennakkoluuloja – minkälaista on oikeasti paljon puhuttu ammatti? 9:36
Irina Tundra kertoo ammatistaan.

Humalaisten naisten kanssa vaikeinta

Kysyttäessä, lääppiikö yleisö esiintyjiä, Parfitt vastaa myöntävästi.

– Esiinnyn aina esityksen loppupäässä, joten saan aina humalaiset tytöt [kimppuuni], ja heidän on kanssaan on vaikein toimia.

Lavalle kutsutaan naisia, jotka saavat henkilökohtaisen esityksen, ja Parfittin mukaan nämä naiset usein kopeloivat esiintyjiä.

– Olen todellakin lähtenyt lavalta naarmuilla.

Parfittilta saatetaan pyytää myös muita, ronskimpia palveluksia. Miehen mukaan hänen ammattinsa edustajien saatetaan usein kuvitella tekevän muutakin kuin esiintymistä.

– Olen todellakin saanut tarjouksia siitä, etenkin yksityistilaisuuksissa. Mutta ei, olen vain esiintyjä, hän muistuttaa.

Kun Tuikku täytti sata vuotta, hän toivoi syntymäpäivilleen esitystä tanssiryhmä Scandinavian Hunkseilta. Ja sen hän myös sai, katso:

Tuikku täytti 100 vuotta ja toivoi Scandinavian Hunkseja syntymäpäiväjuhliin  – riisuvat miestanssijat villitsivät palvelutalon asukkaat 0:54
Tuikku täytti 100 vuotta ja toivoi Scandinavian Hunkseja syntymäpäiväjuhliin – riisuvat miestanssijat villitsivät palvelutalon asukkaat.

Lähde: News.com.auLue myös:

    Uusimmat