Robbie Williamsin vaimo avoimena: "Aina, kun avaamme tv:n, näemme jonkun hänen petikumppaneistaan"

Poptähti Robbie Williams on elänyt kosteaa rock-tähden elämää, eikä peittele sitä vaimoltaan. 

Take That -poikabändistä maailman maineeseen noussut Robbie Williams ja Ayda Field ovat olleet naimisissa kuuden vuoden ajan ja heillä on kaksi yhteistä lasta.

Fieldin tuoreesta haastattelusta päätellen parin onni kukoistaa. Hän vieraili Loose Women -panelistina, jossa hän vitsaili ronskisti siitä, miten avoin Williams on ollut seksielämästään parin liiton aikana.

Field paljastaa, että parin katsoessa televisiota Williams kertoo aina Fieldille, jos hän on rakastellut jonkun ruudussa näkyvän ihmisen kanssa. Puheista päätellen näin tapahtuu varsin usein. 

– Ei ole väliä, onko kyseessä palkittu draama vai joku reality-sarja, ruudussa on aina joku, jonka kanssa hän on harrastanut seksiä.

– Se tapahtui kerran jopa Äiti ja minä -tunnilla. Hän kääntyi viereeni ja kuiskasi korvaani ”rakas kuuntele, olen rakastellut tuon äidin kanssa, enkä muista hänen nimeään”, Field kertoo.

Field toteaa, ettei koe Williamsin menneisyyttä missään nimessä uhkana.

– Ei se haittaa minua. Mikä on tapahtunut, on tapahtunut – ja se tapahtui ennen minua. Se häiritsisi, jos se tapahtuisi minun aikana.

Field kertoo myös, että pari käy säännöllisesti parisuhdeterapiassa pitääksen huolen siitä, että heidän keskusteluyhteytensä on niin hyvä kuin suinkin mahdollista.

Lähde: DailyMail

Lue myös:

    Uusimmat