Hollywood-tähdet paljastavat hurjimmat sekstailupaikkansa: "Luulimme, ettei kukaan huomaisi"

Hollywood-julkkikset paljastavat, mitkä ovat olleet heidän hulluimmat sekstailupaikkansa. Lue, missä Jennifer Lopez, Kim Kardashian ja Ashley Graham ovat lemmiskelleet. 

Hollywood-julkkikset jakavat hurjimmat sekstailukokemuksensa. Esimerkiksi pluskoonmalli Ashley Graham kertoo harrastaneensa lemmenleikkejä rakkaansa kanssa meressä uudenvuodenaattona. 

Yhdysvaltalainen r&b-laulaja John Legend kertoo, että hän ja hänen vaimonsa Chrissy Teigen eivät pystyneet pitämään näppejään erossa toisistaan presidentti Barack Obaman kampanjatapahtumassa vuonna 2008.

– Se ei tapahtunut Valkoisessa talossa selventääkseni. Se tapahtui pukuhuoneessa, Legend kertoo.

Supermalli Chrissy Teigen puolestaan sanoo, että hänen hurjin seksikokemuksensa oli lentokoneessa ykkösluokassa. Pariskunta oli matkalla Thaimaahan, kun he innostuivat peittoleikkeihin. 

– Olimme vilttiemme alla. Meidän olisi pitänyt saada palkinto siitä suorituksesta! 

Jennifer Lopez paljastaa hänkin hulluimman parittelumuistonsa. Lopez kertoo kuksineensa miehensä kanssa parvekkeella. 

Yhdysvaltalainen näyttelijä, malli, koomikko ja kirjailija Jenny McCarthy kertoo, että hänen hurjin lemmiskelypaikka on ollut Grand Canyon.

– Siellä oli skorpioneja ja kiviä ja oli aivan liian kuuma. Se oli elämäni oudointa ja huonointa seksiä, McCarthy kertoo. 

Will Smithin vaimo Jada Smith kertoo, että hän ja miehensä innostuivat lemmiskelemään kerran limusiinissä matkalla Oscareihin. 

– Will alkoi katsella minua tavalla, joka saa minut innostumaan. Aloimme pussailla intohimoisesti ja seuraavaksi huomasimmekin myöhästyneemme punaisen maton tilaisuudesta. Jouduin menemään juhlaan lähes täysin meikittä, Jada Smith kertoo. 

Kris Jenner ja hänen ex-miehensä Bruce eli nykyisin Caitlyn Jenner harrastivat hekin seksiä yläilmoissa.  

– Harrastimme seksiä lentokoneen vessassa ja luulimme, että kukaan ei huomaisi. Yhtäkkiä lentokoneessa tuli kuulutus: Onneksi olkoon rouva ja herra Jennerit. Te olette juuri liittyneet kymppikerhoon! Olemme niin ylpeitä teistä, että päätimme lahjoittaa teille samppanjapullon. Samaan aikaan minä yritin vajota maan alle häpeästä, Kris Jenner kertoo.

Näyttelijä Charlie Sheen kertoo, että hänen hulluin sekstailukokemuksensa sijoittuu Pariisiin ja Eiffel tornin hissiin. 

Kim Kardashian on ottanut äidistään mallia, sillä tositv-kaunotar paljasti hänkin harrastaneensa seksiä lentokoneen vessassa. Hän kuitenkin väheksyi suoritustaan sanoen, että elokuvateatterissa seksin harrastaminen olisi hänen mielestään pikemminkin hurjaa.

Lähde: People

Juttu julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2017

Lue myös:

    Uusimmat