Hollannin joukkue ongelmissa ennen EM-välierää

Hollanti kohtaa Englannin jalkapallon EM-turnauksen välieräottelussa keskiviikkoiltana. Joukkueen valmistautuminen ottelluun ei ole sujunut täysin suunnitellusti.

Keskiviikkoillan EM-välierään valmistautuvan Hollannin joukkueen matkasuunnitelmiin tuli muutos tiistaina. Joukkueen oli määrä taittaa vajaan 300 kilometrin matka Wolfsburgista Dortmundiin junalla, mutta suunniteltu junavuoro peruttiin. Hollannin Jalkapalloliitton (KNVB) mukaan peruminen johtui reitillä olleesta esteestä. Lopulta joukkue päätyi matkustamaan Dortmundiin lentäen ja saapui hotellilleen kello puoli kymmenen aikaan illalla nelisen tuntia suunnitellusta myöhässä.

Myöhästymisen vuoksi päävalmentaja Ronald Koemanin lehdistötilaisuus peruuntui, mutta sen suurempaa vaikutusta suunnitelmiin myöhästymisellä ei ollut. Joukkue harjoitteli aiemmin tiistaina Wolfsburgissa, eikä suunnitelmissa ollut harjoitusta ottelustadionilla.

Vastustaja Englannin päävalmentaja Gareth Southgate ei nähnyt matkustusongelman vaikuttavan Hollannin suoriutumiseen välieräottelussa.

– En näe sillä olevan mitään vaikutusta otteluun. Pelaamme vasta yhdeksältä (Suomen aikaa kello 22) huomenna, joten aikaa on runsaasti. Olen varma, että he saivat päivällisensä, Southgate totesi tiistaina.

Saksan junaverkosto petti Hollannin jo toistamiseen kisojen aikana. Joukkue matkasi junalla Berliiniin alkulohkon otteluunsa Itävaltaa vastaan, mutta myös tuolloin tuli mutkia matkaan. Joukkue palaamaan Wolfsburgiin lentäen junaverkoston ongelmien vuoksi. 

Lue myös:

    Uusimmat