Mainos

Hoitaja nukahti kampaamotuoliin – kampaaja ymmärsi jotain tärkeää

Nähtyään asiakkaaksi tulleen hoitajan kengät, kampaaja ymmärsi jotain todella tärkeää elämästä. 

Sairaanhoitajan työ saattaa olla yksi aliarvostetuimmista. Pitkiä työvuoroja ja stressiä, mutta liian vähän kiitosta ja kunniaa. Eräs kampaaja haluaa nyt muistuttaa meitä kaikkia siitä uskomattomasta työstä, jota sairaanhoitajat potilaidensa eteen tekevät – kellonajasta riippumatta.

"Tiedosta, että sinua arvostetaan" 

Kampaaja Ashley Bolling heräsi tähän tosiasiaan viime tiistaina, kun hänen asiakkaakseen saapui hoitaja, joka istui kampaamotuoliin pitkän työvuoron päätteeksi. Väsynyt hoitaja nukahti tuoliin, ja pian Bolling ymmärsi jotain, jota hän kuvailee silmiä avaavaksi hetkeksi. Kampaaja otti salaa kuvan naisen kengistä ja julkaisi kuvan Facebookissa koskettavan tekstin kera.

– Huomasin hänen kenkänsä. Mietin, kuinka monta mailia nämä kengät ovat vaeltaneet. Mietin, minkä läpi ne ovat kävelleet. Veren? Kyynelten? Sisään ja ulos lukemattomista huoneista, joissa hän on hoitanut potilaita? Mietin, kuinka monta tuntia hän on pitänyt niitä, kuten kaikki hänen kaltaisensa, samalla kun hän on pelastanut rakkaidemme henkiä ja pidellyt kädestä niitä, jotka eivät enää voineet jatkaa taistelua, Bolling kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän kertoo, että oli kunnia voida huolehtia edes muutaman tunnin ajan tästä epäitsekkäästä henkilöstä, joka tekee niin paljon muiden hyväksi.

– Tiedosta, että sinua arvostetaan. Tiedosta, että olet korvaamaton. Tiedosta, että sinua rakastetaan, Bolling päättää tekstinsä.

Naisen julkaisu on kerännyt runsaasti huomiota, ja tämän myötä moni sosiaalisen median käyttäjä on ryhtynyt jakamaan kauniita sanoja niin sairaanhoitajille kuin muidenkin ammattien edustajille. Muistetaan kiittää jatkossakin kaikkia niitä, jotka kiitoksensa ansaitsevat.  

Lähde: LittleThings 

 ***

0:51

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.