HJK:n kahdelle suurhankinnalle sinetti – "Sarjan parhaita maalivahteja"

HJK julkisti maanantaina kaksi vahvistusta tulevalle kaudelle, kun keskikenttäpelaaja Lucas Lingman saapuu HJK:hon 2+1-vuotisella ja maalivahti Antonio Reguero yksivuotisella sopimuksella. Molemmat pelaajat siirtyvät Helsinkiin RoPSista. 

21-vuotias Lingman on Hongan ja HJK:n kasvatti. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja palaa seuraa lähdettyään Rovaniemelle tammikuussa 2018.

– Lucas on erittäin laadukas, nuori HJK-taustan omaava pelaaja. Hän tuo joukkueeseen paljon pallollista osaamista ja pystyy pelaamaan keskikentän eri rooleja, urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula kommentoi seuran verkkosivuilla.

37-vuotias Reguero on vahtinut RoPSin maalia kaudesta 2016. Espanjalainen aloitti uransa Real Madridista, jonka jälkeen hän on pelannut esimerkiksi Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ja Skotlannin pääsarjassa.

– Reguero on todistanut olevansa sarjan parhaita maalivahteja. Hyvän torjuntatyöskentelyn lisäksi vahvuuksiin kuuluu jalalla pelaaminen. Reguero tuo joukkueeseen mukanaan myös tarvittavaa kokemusta ja johtajuutta, Takkula kommentoi.

HJK:n kausi päättyi sunnuntaina putoamiseen IFK Mariehamnille taistelussa Eurooppa-liigan karsintapaikasta.

Lue myös:

    Uusimmat