Veikkausliigan pronssijoukkue haali kolme vahvistusta

Tapio Heikkilä, Jerry Voutilainen ja Dani Hatakka vahvistavat MTV Urheilun tietojen mukaan ensi kaudella jalkapallon Veikkausliigassa kolmanneksi sijoittunutta FC Honkaa.

29-vuotias Heikkilä on espoolaisseuran kasvatti, joka on edustanut liigatasolla Hongan lisäksi myös HJK:ta ennen siirtoaan Norjan pääsarjassa pelaavan Startin riveihin. Viime kaudet toppari on edustanut divarissa pelaavaa Sandnes Ulffia.

24-vuotias Voutilainen on monikäyttöinen pelaaja, joka on esiintynyt paljolti keskikentän keskustassa. Kuopion Palloseuran kasvatti edusti viimeiset neljä kautta Vaasan Palloseuraa.

Hatakka on Heikkilän tavoin Hongan kasvatti. Hän edusti viimeiset kolme kautta Veikkausliigassa Seinäjoen Jalkapallokerhoa. Puolustaja on esiintynyt urallaan myös Norjan kentillä. Ennen SK Branniin lähtöä Hatakka esiintyi Kuopion Palloseuran miehistössä. 

Honka karsii vielä kuluvalla viikolla europaikasta Veikkausliigan lopputurnauksen finaalissa IFK Mariehamnia vastaan. Ensimmäinen osaottelu pelataan keskiviikkona Ahvenanmaalla ja toinen sunnuntaina Tapiolassa.

Lue myös:

    Uusimmat