HJK-fanien savut pysäyttivät pelin – VPS:n kauden ensimmäinen maali syntyi väärään päähän

Jalkapalloliigan lauantai-ilta avattiin Vaasassa savuisissa merkeissä, kun vierasjoukkue Helsingin Jalkapalloklubin kannattajat laittoivat soihdut palamaan. Sankahkon savun hälvenemistä odotettiin muutama minuutti, kunnes peli pääsi jatkumaan ja HJK otti ensimmäisellä jaksolla komennon.

Vaasan Palloseura pystyi pitämään palloa ajoittain hyvin, mutta pitkillä palloilla viljellyt hyökkäykset eivät tuottaneet tulosta. Enemmän painetta maalille loi HJK, joka pääsi 60. minuutilla yrittämään johto-osumaa rangaistuspilkulta, mutta Bojan Radulovic ampui pallon reilusti yli maalista.

VPS pääsi toisella jaksolla paremmin peliin mukaan, mutta yksi virhe maksoi vaasalaisille kalliisti. HJK:n Pyry Soiri pääsi rangaistusalueen sisälle ja yritti toimittaa palloa maalin edustalle. Väliin liukui kuitenkin VPS:n Jevgeni Bashkirov, jonka jalasta pallo meni omaan maaliin.

VPS ei ole saanut palloa vastustajan maaliin kahdessa ensimmäisessä pelissään. Vaasalaisten kauden avauspeli FC Lahtea vastaan päättyi maalittomaan tasapeliin.

– Päästimme vastustajan boksiin sisään liian helposti. Oli se sitten epäonnekas tai mitä tahansa, niin se oli liian helppo maali tällaiseen peliin. Sääli, ettemme saaneet tuolla duunimäärällä tänään mitään, VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela huokaisi.

HJK on aloittanut kauden odotetun vahvasti ja voittanut kaksi ensimmäistä peliään.

Lue myös:

    Uusimmat