Maajoukkuepelaajien tähdittämä HJK voitti täpärästi sarjanousijan – "Nimet eivät merkkaa mitään"

HJK:n toinen yritys tuotti ensimmäisen voiton miesten jalkapalloliigan nousijasta KTP:stä täpärästi 1–0. Bojan Radulovic iski kauden kymmenennessä ottelussaan jo yhdeksännen maalinsa. Osuma syntyi rangaistuspotkusta.

Kamppailun tasaisuus hämmästytti, sillä etenkin maajoukkuepitoiselta Klubilta iso osa 5 012 katsojasta odotti enemmän.
 

– Aina haluamme ratkaista pelin mahdollisimman aikaisin tekemällä monta maalia. Joskus pelit menevät näin, etteivät viimeistelyt tai viimeiset ratkaisut mene ihan kohdilleen, HJK:n Matti Peltola kertoi.
 

Ennen Radulovicia pallon kanssa pilkulle asettui hyökkääjä Lucas Lingman. Sitten serbikärki tunki tilalle ja tykitti pallon keskelle maalivahti Rasmus Leislahden aavistaessa pieleen.
 

Ennen 64. minuutilla syntynyttä erikoistilanneosumaa kotijoukkue hukkasi saumoja. Jukka Raitalan kanuunavedon 20 metristä Leislahti torjui, ja pian Pyry Soiri ampui avopaikasta kahdeksasta metristä yli.
 

Sarjakärjen tuntumassa oleva HJK näyttäytyi kaikkea muuta kuin ylivertaisena. Kotkalaiset saivat hekin paikkoja, mutta viimeistely ei sujunut.
 

Liiga siirtyi nyt maajoukkuetauolle. Päävalmentaja Markku Kanerva valitsi Klubin miehistöstä peräti neljä pelaajaa Huuhkajiin: Miro Tenhon, Pyry Soirin, Peltolan ja Tuomas Ollilan.
 

– Nimet eivät merkkaa oikeastaan mitään, kun peli alkaa. Oli isoja nimiä tai vähän tuntemattomampia, niin aina pitää pystyä voittavaan suoritukseen, HJK:n Peltola puntaroi.
 

– Tämä on kilpaurheilua, halutaan laittaa jokainen joukkue koville. Ei tänne voi tulla kumartelemaan, KTP:n kapteeni Lassi Nurmos sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat