Mainos

Hjallis Harkimon Diili-ohjelma palaa ruutuun: "Voittaja pääsee työskentelemään todella nopeasti kasvavan bisneksen parissa"

Diili tulee taas syksyllä! Tällä tuotantokaudella etsitään Hjallis Harkimon kansainvälisiä esports-tapahtumia järjestävään yritykseen markkinointijohtajaa. Kilpailijoiden haku ohjelmaan on nyt käynnissä!

Kuka tekee elämänsä diilin? Tulevassa Diilissä etsitään Hjallis Harkimon kansainvälisiä esports-tapahtumia järjestävään Starsquad-yhtiöön haasteita pelkäämätöntä, idearikasta ja energistä markkinointijohtajaa. Kymmenen jakson aikana ehdokkaat pääsevät näyttämään taitonsa mitä moninaisemmissa tehtävissä ja osallistuvat elämänsä vaativimpaan työhaastatteluun. Lopulta räjähdysmäisesti kasvavan uuden urheiluliiketoiminnan markkinointijohtajan paikkoja on tarjolla vain yksi.

– Mahtavaa päästä tekemään uutta kautta Diilistä. Tämä ohjelma on luonut useita menestyneitä bisnesnaisia ja -miehiä sekä liudan nykypäivän tv-julkkiksia, toteaa ohjelman vetäjä Hjallis Harkimo.

Esports eli tietotekniikkaa hyödyntävä kilpapelaaminen on nopeasti kasvava kilpaurheilun ala, joka tulee vakiinnuttamaan asemansa perinteisten urheilulajien rinnalla. Lajia harkitaan mukaan myös vuoden 2024 Pariisin olympialaisiin. Maailmanlaajuisesti esportsia seuraa 335 miljoonaa fania, seuraajien määrän kasvaessa vuosittain.

– Tämän kauden voittaja pääsee työskentelemään todella nopeasti kasvavan bisneksen parissa, jossa on pelkästään voitettavaa. Esportsissa liikkuu maailmalla valtavat rahat ja niihin on nyt loistava hetki päästä käsiksi, koska bisnes on niin tuore Suomessa, Harkimo lisää.

Edellisen kerran Diili nähtiin ruudussa vuonna 2013, jolloin kilpailijat olivat julkisuuden henkilöitä.

Kilpailijoiden rekry tulevaan kauteen on nyt avattu ja mukaan voi hakea täällä!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja