Maailman suurin kykykilpailu Got Talent saapuu MTV3-kanavalle – nyt haetaan viihdemaailman seuraavaa supertähteä!

Maailman suosituin kykykilpailu Got Talent saapuu MTV3-kanavalle.

Got Talent -ohjelma saapuu Suomeen, eli nyt on suomalaisten vuoro paljastaa erityiset kykynsä ja voittaa ihmisten sydämet puolelleen! Ohjelman osallistujat kilpailevat peräti 30 000 euron palkinnosta.

LUE MYÖS: 

Got Talent on Simon Cowellin luoma ohjelma, jossa ihmiset paljastavat erityiset kykynsä ja tuovat ne koko kansan tietoisuuteen. Maailman suurinta kykykilpailuformaattia on tehty vuodesta 2006 lähtien 67 maassa, ja sitä on seurannut jopa 900 miljoonaa ihmistä. Ruotsissa Talang on ollut menestys ja siitä on nähty TV4:llä jo kolme tuotantokautta. Got Talentilla on myös hallussaan Guinness World Recordsin maailmanennätys maailman menestyksekkäimpänä tositelevisioformaattina.

Got Talent saapuu pian näyttävästi myös Suomeen ja MTV3-kanavalle. Nyt kaivetaan esiin kaikki Suomen piilotetut talentit, sillä haussa on seuraava viihdemaailman supertähti. Esiintyjille ohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus, joka voi muuttaa elämän. Aiemmin talentteina eli osaajina on maailmalla nähty esimerkiksi taikureita, jonglöörejä, koomikkoja, tulennielijöitä, laulajia ja tanssijoita, mutta ohjelmaan ovat tervetulleita kaikkien alojen taitajat ikään ja taiteenlajiin katsomatta. Kaikki viihdyttäjät saavat elämänsä mahdollisuuden voittaa tuomariston, yleisön ja katsojien sydämet puolelleen. Lahjakkuuksista suurin voittaa 30 000 euroa.

Ilmiantaminen kannattaa, jos itsellä ei ole poikkeuksellisia kykyjä, mutta tiedät jonkun jolla on. Voittajan ensimmäiselle ilmiantajalle on luvassa 5 000 euron palkkio, mikäli kyseinen esiintyjä voittaa Got Talent -kilpailun.

Got Talent -ohjelman MTV:lle tuottaa Fremantle Finland. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja