Suomeen saapuu uusi musiikkitietokilpailu! Tässä ovat ohjelman juontajat

Uusi Hitlist-ohjelma saapuu Suomeen!

Supersuosion Briteissä ensimmäisellä tuotantokaudellaan saanut musiikkitietokilpailu Hitlist (The Hit List) tulee Suomeen ja MTV3-kanavalle. Loppuvuodesta Maikkarilla alkavan ohjelman juontajina nähdään Shirly Karvinen sekä ensimmäisessä tv-juontopestissään debytoiva Esko Eerikäinen.

Esko Eerikäisen ja Shirly Karvisen juontamassa Hitlistissä kilpaillaan kahden hengen joukkueina ja kilpailun nuotit ovat riemastuttavan yksinkertaiset: tiimien on tunnistettava kuulemansa hittikappaleet ja niiden esittäjät mahdollisimman nopeasti. Saattaa kuulostaa helpolta, mutta biisit ja starat on pystyttävä nimeämään pilkulleen oikein!

– Ohjelma on erittäin koukuttava, koska kuka tahansa pystyy osallistumaan siihen. Musiikkihan on kaikille jollain tavalla lähellä, Eerikäinen kertoo MTV Uutisille.

Hitlistin kappaleet ovat kotimaisia ja ulkomaisia suosikkibiisejä eri vuosikymmeniltä, tuoreimpia hittejä unohtamatta. Musiikkityylit vaihtuvat, studiossa pidetään hauskaa ja huippubiisit pistävät jalan vispaamaan niin kilpailijoilla kuin kotikatsomoissakin. Jos hittien ja starojen nimet ovat hallussa, voittajatiimi lähtee kotimatkalle tuntuva rahapalkinto taskussaan! 

Eerikäinen kertoo olevansa innoissaan ensimmäisestä juontopestistään.

– Onhan tämä itsellekin hyppy tuntemattomaan, hän toteaa.

– Todella mielenkiinnolla odotan, miten ihmiset ottavat kilpailun vastaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja