Supersuosittu Diili nähdään syksyllä – tässä on Hjallis Harkimon johtoryhmä!

Suosikkisarja Diili palaa Hjallis Harkimon luotsaamana televisioruutuihin syksyllä 2018.

Diili tulee taas syksyllä! Syksyllä 2018 starttaavalla tuotantokaudella etsitään Hjallis Harkimon kansainvälisiä esports-tapahtumia järjestävään yritykseen markkinointijohtajaa. 

Tulevassa Diilissä etsitään Hjallis Harkimon kansainvälisiä esports-tapahtumia järjestävään Starsquad-yhtiöön haasteita pelkäämätöntä, idearikasta ja energistä markkinointijohtajaa. Kymmenen jakson aikana ehdokkaat pääsevät näyttämään taitonsa mitä moninaisemmissa tehtävissä ja osallistuvat elämänsä vaativimpaan työhaastatteluun. Lopulta räjähdysmäisesti kasvavan uuden urheiluliiketoiminnan markkinointijohtajan paikkoja on tarjolla vain yksi.

Hjallis Harkimon neuvonantajina toimivat Joel Harkimo ja Riia Martinoja

Hjallis Harkimo ei suinkaan joudu tekemään päätöstä Diilin solmimisesta yksin, vaan hänen rinnallaan nähdään johtoryhmä, joka toimii apuna päätöksenteossa. Tulevalla kaudella johtoryhmän jäseninä nähdään Harkimon poika Joel Harkimo ja Urheilugaalan pääsihteerinäkin tunnettu rautainen bisnesnainen, Riia Martinoja.

– Mahtavaa päästä tekemään uutta kautta Diilistä. Tämä ohjelma on luonut useita menestyneitä bisnesnaisia ja -miehiä sekä liudan nykypäivän tv-julkkiksia, Harkimo intoilee.

Esports eli tietotekniikkaa hyödyntävä kilpapelaaminen on nopeasti kasvava kilpaurheilun ala, joka tulee vakiinnuttamaan asemansa perinteisten urheilulajien rinnalla. Lajia harkitaan mukaan myös vuoden 2024 Pariisin olympialaisiin. Maailmanlaajuisesti esportsia seuraa 335 miljoonaa fania, seuraajien määrän kasvaessa vuosittain.

– Tämän kauden voittaja pääsee työskentelemään todella nopeasti kasvavan bisneksen parissa, jossa on pelkästään voitettavaa. Esportsissa liikkuu maailmalla valtavat rahat ja niihin on nyt loistava hetki päästä käsiksi, koska bisnes on niin tuore Suomessa, Harkimo lisää.

Edellisen kerran Diili nähtiin ruudussa vuonna 2013, jolloin kilpailijat olivat julkisuuden henkilöitä.​​​​​​​

Katso videolta, mitä kaikkea muuta MTV:n  syysohjelmistossa tullaan näkemään! 

Diili nähdään MTV3-kanavalla syksyllä 2018

Lue myös:

    Uusimmat