"Hiton Schumacher!" – moottoriurheiluperheen nuorukaisen haukuttiin ajavan kuin sokea mies

Entisen F1-tähden Ralf Schumacherin poika ja F1-legenda Michael Schumacherin veljenpoika David Schumacher aiheutti otteillaan pahennusta DTM-sarjan osakilpailussa Norisringillä Saksan Nürnbergissä viime viikonloppuna.  

Winward-Mercedes-tallia edustava saksalainen Schumacher, 21, sijoittui lauantain kilpailussa 14:nneksi, mutta jälkikäteen tullut aikasakko pudotti häntä kaksi sijaa. Rangaistus tuli törmäyksestä Luca Engstleriin.  

– Ihmettelen tätä. Se oli supersiisti ohitusliike. Luca ei vain huomannut minua, ja ohjasi minua päin, Schumecher selitteli. 

Sunnuntain kilpailussa Schumacherille ei jäänyt sijaa selityksille. Hän ajoi suoraan Patric Niederhauserin Audin perään jarrutuksessa. 

– Mikä helvetin idiootti! Hiton Schumacher! Niederhauser kiehui tiimiradiossa, mutta pehmensi kommenttejaan jälkikäteen. 

– Se oli ehdottomasti minun vikani, Schumacher pahoitteli. 

Schumacher sai tästäkin tapauksesta rangaistuksen, viiden lähtöruudun sanktion seuraavaan kisaan. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Schumacher oli sunnuntain kisassa myös kilpailun voittaneen Thomas Preiningin kiusana. Spinnannut saksalainen palasi radalle Preiningin mielestä täysin holtittomasti. 

– Hän palasi radalle kuin sokea mies, Schumacherin takia pilalle mennyttä mutkaa harmitellut Preining kommentoi. 

Schumacher on sijoittunut kauden kuudessa kisassa vain kahdesti 15 parhaan joukkoon ja on summannut neljä sarjapistettä. Preiningillä on kasassa 88 pinnaa. 

David Schumacherin serkku Mick Schumacher, 24, on ajanut F1-sarjassa kaksi kautta ja on nykyään Mercedeksen sekä McLarenin F1-tallien varakuski. 

Aussielämä on muuttanut Valtteri Bottasta: "Erilaista, kuin mihin olen aikaisemmin tottunut" 0:56
Valtteri Bottas MTV Urheilun haastattelussa viime huhtikuussa: Aussielämä on muuttanut F1-tähteä – "Erilaista, kuin mihin olen aikaisemmin tottunut."

Lue myös:

    Uusimmat