Huippumallin käytös kuohutti F1-kisassa – ex-kuskin ärhäkkä kuitti aiheutti villiintyneen reaktion

Näin kävi Britannian GP:ssä – Tulosruutu selvitti F1-kisan päätapahtumat.

Supermalli Cara Delevingne tuohdutti formulafaneja, kun hän ei suostunut antamaan haastattelua F1-kisojen hovihaastattelijana tunnetulle Martin Brundlelle Britannian GP:n yhteydessä.

Skylla työskentelevä Brundle oli tavalliseen tapaansa tekemässä ennakkohaastatteluja julkkisten ja F1-väen kanssa Britannian GP:n lähtöruudukolla, kun hän huomasi näyttelijänäkin tunnetun Delevingnen. Tämä ei kuitenkaan ollut mielissään Brundlen haastattelupyynnöstä.

– Hän ei halua puhua? Mutta kaikkien pitää puhua lähtöruudukossa? Se toimii nyt niin. Kaikki puhuvat lähtöruudukossa, Brundle sanoi Delevingnen seurassa olleelle Alfa Romeon työntekijälle.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Brundle kysyi Delevingneltä, mikäli hän voisi antaa Sky F1 -kanavalle haastattelun, mutta tämä pyöritteli päätään ja kieltäytyi kahdesti. Delevingne katsoi samalla Alfa Romeon työntekijää pitkään hermostuneen näköisenä. 

– Homma toimii niin, että kaikkien pitää puhua, Brundle toisti, tällä kertaa Delevingnelle, joka väitti tämän jälkeen, ettei kuullut mitään. 

Brundle naurahti Delevingnen reaktiolle ja antoi sarkastisen palautteen huippumallin toiminnalle.

– Okei, se olisi varmasti ollut todella kiinnostavaa, Brundle tokaisi.

Sosiaalinen media innostui 158 kisastarttia F1-sarjassa ajaneen Brundlen reaktiosta ja hän sai paljon kehuja. Toinen oli tilanne Delevingnen kohdalla, jonka toiminta sai osakseen tylyä kommentointia.

Brundle haastatteli kisaviikonlopun aikana muun muassa näyttelijä Florence Pughia, laulaja Liam Paynea ja Manchester Cityn päävalmentajaa Pep Guardiolaa. F1-aiheista elokuvaa tekevä Brad Pitt oli aluksi kieltäynyt haastattelusta, mutta oli pyytänyt asiaa anteeksi ja antanut sen jälkeen pitkän haastattelun Skylle.

Jo aiemmin keskustelun aiheena on ollut, mikäli julkisuuden henkilöiden tulisi saada olla F1-kisojen lähtöruudukossa. Kaksi vuotta aiemmin nousi kohu rap-artisti Megan Thee Stallionista, jota Brundle oli yrittänyt päästä haastattelemaan, mutta aggressiivinen henkivartija oli estänyt tämän.

F1-sarja laati tuolloin uuden säännön, minkä myötä julkkiksilla ei saa olla mukana lähtöruudukolla suurta turvallisuussaattuetta. F1-sarja kertoi tuolloin PlanetF1:lle, että julkkiksien ei ole pakko antaa haastatteluja rata-alueella ennen kisan starttia.

 Sunnuntaina Britannian GP:n voittoon ajoi Red Bullin Max Verstappen ennen McLarenin Lando Norrista ja Mercedeksen Lewis Hamiltonia. Alfa Romeon Valtteri Bottas oli 12:s.

Katso tilanne tästä linkistä

Lue myös:

    Uusimmat