Hirvittävä video: 2-vuotias putosi liikkuvan auton kyydistä keskelle tietä – äiti jatkoi pysähtymättä matkaansa

Näin käytät turvakaukaloa oikein ja varmistat lapsesi turvallisuuden 10:41
Näin käytät turvakaukaloa oikein ja varmistat lapsesi turvallisuuden.

Autoa ajanutta äitiä epäillään lapsensa turvallisuuden vaarantamisesta.

Minnesotalaisautoilija järkyttyi maanantaina pahemman kerran. Hieman ennen puoltapäivää liikkeellä olleen Chad Cheddar Mockin kojelautakameraan tallentui karmiva tilanne, kun hänen edellään olleesta autosta putosi risteyksessä turvaistuimeen vyötetty pikkulapsi.

Mock pysäytti autonsa välittömästi ja kiirehti tarkastamaan 2-vuotiaaksi paljastuneen lapsen voinnin. Lapsi oli tilanteesta ilmeisen hämmentynyt, sillä tämä ei edes itkenyt. Kaikeksi onneksi tyttö ei myöskään loukkaantunut.

Mock sekä muut silminnäkijät luonnollisesti odottivat, että auto, josta lapsi putosi, olisi pysähtynyt. Autoa kuljettanut lapsen äiti ei kuitenkaan ollut havainnut, että takapenkiltä puuttui jotain.

– En olisi uskonut tapahtunutta todeksi, ellen olisi nähnyt sitä omin silmin, Mock kirjoittaa Facebookiin lataamansa videon yhteydessä.

Viranomaisten mukaan lapsen äiti palasi paikalle 15 minuuttia myöhemmin hyvin järkyttyneenä. 

Katso Mockin kojelautakameraan tallentunut video alta.


Toistaiseksi on epäselvää, miten lapsi turvaistuimineen pääsi putoamaan liikkuvasta autosta. Onni onnettomuudessa oli kuitenkin se, että tyttö oli kiinnitetty istuimeen asianmukaisesti. Lienee kuitenkin päivänselvää, ettei istuinta oltu kiinnitetty kunnolla – jos lainkaan.

Lähde: ABC News, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat