Hinausautot Convoy-protestoijien raivon kohteina – rengas puhkaistiin, yrityksen Google-arvosteluista muodostui erikoinen taistelukenttä

Convoy Finland -mielenosoitus jatkuu toista päivää – MTV paikalla Kansalaistorilla 3:19
Convoy Finland -mielenosoitus jatkuu tänään toista päivää – MTV paikalla Kansalaistorilla

Koronarajoituksia vastustavan Convoy-mielenilmauksen osanottajat ovat tuohtuneet koronatoimien ja polttoaineen hintojen lisäksi myös hinausautoille.

Mielenosoittajat pysäköivät eilen kymmeniä ajoneuvoja Mannerheimintielle estääkseen liikenteen kulkemista. Poliisi ohjeisti illalla hinausautoja siirtämään pois tielle jätettyjä ajoneuvoja.

Poliisin mukaan mielenosoittajat yrittivät painostaa poliisia luopumaan hinausaikeista, ja ainakin yhden hinausauton rengas puhkottiin teräaseella, kertoo poliisi.

Tilanne on eskaloitunut myös verkossa Hinaus Sjöberg -hinausyrityksen maalittamiseksi. Yrityksen Google-arvosteluihin on tullut viime tuntien aikana lukuisia yhden tähden arvosteluita, joissa yritystä haukutaan mm. "ahneeksi" ja "hallituksen kätyriksi".

Tämän jälkeen yritys on saanut arvosteluissa myös vastapainoksi runsaasti tukea ja täyden viiden tähden arvosteluita. Näissä arvostelussa Hinaus Sjöberg -yritystä kehutaan vuolaasti "suoraselkäiseksi" ja hyväksi yritykseksi, joka tuo "järjestystä kaaokseen".

Kommenteissa myös huomautetaan, että yritys tekee vain työtään.

MTV Uutiset ei ole tavoittanut Hinaus Sjöbergin edustajaa kommentoimaan tapausta.

Arvosteluryöpytystä myös pirkanmaalaiseen yritykseen: "Emme edes liity tähän millään tavalla"

Myös Pirkanmaalla toimiva hinausyritys Hinauspalvelu M. Sjöberg on saanut osansa Google-arvosteluiden ryöpytyksestä. Kaikki johtuu yrityksen samankaltaisesta nimestä. Kyseinen yritys ei kuitenkaan liity millään tavalla Helsingin tapahtumiin.

Yrityksen omistaja Mikael Sjöberg harmittelee MTV Uutisille, että hän yrityksestään levitetään negatiivista palautetta nyt täysin ilman syytä.

– Ihmisethän aina muutenkin lukevat sitten näitä negatiivisia palautteita Googlesta. Harmittaa, kun maalitetaan turhaan yritystä, joka ei liity millään tavalla tapahtumiin, Sjöberg toteaa.

Mikael Sjöbergin mukaan hänen yrityksensä ei ole kuitenkaan saanut negatiivista palautetta muita reittejä pitkin.


Lue myös:

    Uusimmat