HPK-luotsin sopimus purettu – tilalle yli 700 SM-liigaottelun konkarivalmentaja

Konkarivalmentaja Ari-Pekka Selin liittyy mukaan SM-liigassa pelaavan HPK:n valmennustiimiin. Seuran apuvalmentajana toimineen Tony Virran sopimus on puolestaan purettu.

HPK kertoi keskiviikkona purkaneensa valmentajasopimuksensa Tony Virran kanssa yhteisymmärryksessä. Virta ehti toimia HPK:n apuvalmentajana yhden kauden ajan.

Virran paikan hämeenlinnalaisten valmennustiimissä ottaa kokenut Ari-Pekka Selin, joka solmi 1+1-vuotisen sopimuksen.

61-vuotias Selin on HPK:n valmennustiimin kokenut lisä, sillä hän on toiminut pitkän uransa aikana Ilveksen, SaiPan, HPK:n, TPS:n, HIFK:n ja Ässien päävalmentajana. SM-liigasta Selin omaa yli 700 runkosarjaottelun päävalmentajakokemuksen.

Selin on nähty edellisen kerran valmennustehtävissä SM-liigassa syksyllä 2021. Ässät-potkujensa jälkeen Selin on toiminut Leijonien apuvalmentajana.

Ari-Pekka Selin on meille strategiamme mukainen rekrytointi. ⁠Saamme hänen mukanansa HPK:hon ja päivittäisvalmennukseen osaamista ja näkemystä kansainvälisestä sekä kansallisesta huippukiekosta. ⁠Samalla Atu vastaa Liiga-joukkueemme päivittäisvalmennuksen tarpeisiin, esimerkiksi puolustuspelin ja pelin kehittämiseen liittyvissä asioissa, HPK:n urheilujohtaja Ilkka Haapea toteaa seuran tiedotteessa.

HPK:n päävalmentajana jatkaa viime kauden tapaan Maso Lehtonen.

Lue myös:

    Uusimmat