HIFK virkosi vihdoin – yksi iso asia klikannut tähtinipussa: "Kipuiltu päävalmentaja Peltosta myöden"

Kiekkoraati: HIFK alkaa olla mestaruuskunnossa – tässä SM-liigan kärjen marssijärjestys runkosarjan loppusuoralla 11:16
Kiekkoraati: HIFK alkaa olla mestaruuskunnossa – tässä SM-liigan kärjen marssijärjestys runkosarjan loppusuoralla.

MTV Urheilun asiantuntijan Petteri Sihvosen, selostaja Sebastian Waheebin ja toimituspäällikkö Teemu Niikon muodostama Kiekkoraati puntaroi jääkiekon SM-liigan kiivasta kärkitaistelua Huomenta Suomessa torstaiaamuna.

Kiekkoraati linjasi, että liigan "uinuvat jättiläiset" ovat nyt heränneet. Toinen näistä on HIFK. 

Helsinkiläisnippu on osoittanut viime aikoina väkevän kevätheräämisen merkkejä, tuoreimpana näytteenä 6–1-kotivoitto Pelicansista keskiviikkona. 

Leo Komarovin paluu pitkän loukkaantumisen jälkeen, ja Antti Pihlströmin hankinta siirtoajan viime hetkillä HPK:sta. Nyt HIFK:lla on myös sellainen nelosketju, joka tuottaa ja tuo sitä tunnetta ja virtaa. Tiedän, että HIFK:ssa ihan päävalmentaja (Ville) Peltosta myöden aika paljon kipuiltiin pitkin kautta sen kanssa, ettei ihan syvyys riitä, nelosketju on tosi hajanainen ja vaihteleva. Nyt siinä on Komarov, Pihlström ja Miro Väänänen vielä keskellä. Näyttää tällä hetkellä hyvältä, Waheeb kommentoi. 

Kiekkoraati iski kiinni myös muiden kärkiseurojen Jukurien, Kärppien, Pelicansin, Tapparan ja Ilveksen tilanteeseen. Kärppien ja Pelicansin kohdalla puhuttavat varsinkin erikoistilanteet, tamperelaisnippujen kohdallakin on isoja kysymysmerkkejä. 

Lue myös:

    Uusimmat