HIFK-puolustaja yllättyi Venäjän vauhdista torstaina: "Itsellänikin oli totuttelemista"

Viidettä kertaa urallaan jääkiekon Euro Hockey Tourilla pelaava Teemu Eronen kuvaili Leijonien Karjala-turnauksen alkua positiiviseksi, vaikka Venäjä nappasi voiton tylysti 3-0. HIFK-puolustajan mielestä Leijonat pelasi hyvää jääkiekkoa.

Katso pääkuvan videolta Teemu Erosen tunnelmat heti ottelun jälkeen.

Torstaina ykköspakkiparissa pelannut Eronen ei jäänyt surkuttelemaan Suomen avausottelun tappiota. Liigassa HIFK:ta edustava puolustaja kehui Leijonien maalipaikkoja ja toista erää.

– Kaksi viimeistä erää pelasimme hyvää lätkää. Toinen erä oli todella hyvä, eikä kaverilla ei ollut yhtään hyvää paikkaa, hän sanoi MTV Sportille.

Venäjä teki kaksi maalia avauserässä ja kolmannen toisessa erässä, kun puolustaja Andrei Pedan laukoi kiekon Juha Metsolan ohi. Erosen mukaan tilanteessa oli epäonnea.

27-vuotias puolustaja kertoi yllättyneensä kovasta pelitahdista.

– Vastustaja tuli alussa kovaa, ja itsellänikin oli totuttelemista vauhtiin.

Puolustaja summaa ottelun olleen positiivinen alku Karjala-turnaukseen ja maajoukkuekaudelle.

– Peli ei ollut meiltä yhtä huono kuin tulos näyttää. Ilme oli mielestäni hyvä, joten tästä voi parantaa.

Leijonat pelaa seuraavan kerran lauantaina, jolloin vastassa on Tshekki.