Mainos

HIFK nimitti Honkavaaran entisen aisaparin päävalmentajakseen

Ykköseen pudonnut HIFK on nimennyt Teemu Kankkusen, 37, jalkapallojoukkueensa uudeksi päävalmentajaksi. Yksivuotinen päävalmentajasopimus kattaa kauden 2018.

– Hyvillä mielin otan tämän kunnian vastaan, Kankkunen kommentoi HIFK:n tiedotteessa.

Kankkunen on HIFK:n entinen pelaaja. Hän kuului HIFK:n edustusjoukkueen valmennusryhmään vuosina 2010–2015; yhteistyö seuran entisen päävalmentajan Jani Honkavaaran kanssa toi kolme sarjanousua ja huipentui Veikkausliigan seitsemänteen sijaan kaudella 2015.

Kahden viimeisen kauden ajan Kankkunen on toiminut HIFK:n A-poikien päävalmentajana. Päättyneellä kaudella hän valmensi HIFK:n A-pojat SM-pronssille sekä nosti HIFK/2:n Kakkoseen. 

– Ensi kauden valmistelut ovat tässä vaiheessa toki vielä alkutekijöissään, mutta itselläni on vahva luottamus siihen että se pelaajarunko jonka haluan jatkavan, on myös IFK:n paidassa jatkamassa. Eli pelaajat, jotka ovat pitkään olleet IFK:ssa suurella sydämellä mukana ja jotka itsellenikin ovat vuosien varrelta tuttuja.

– Lisäksi meillä on junioripuolella hyviä pelaajia, joiden kanssa olen pari viime vuotta työskennellyt ja jotka ovat valmiina astumaan isompiin saappaisiin. Nuoret jäivät viime kaudella edustusjoukkueessa aika pieneen rooliin, joten heidän on nyt aika ottaa se seuraava askel urallaan. Vanha pelaajarunko ja nuoret pelaajat muodostavat yhdessä hyvän paketin, jonka ympärille kokonaisuutta lähdetään rakentamaan. Lisäksi yhteistyö sekä Kakkosessa pelaavan kakkosjoukkueen että A-poikien kanssa on tarkoitus pitää tiiviinä tulevalla kaudella, Kankkunen sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.