HESYn joulukeräyksen tuotto oli "huikean suuri" – eläinrakkaille lahjoittajille kiitosta: "Kykenemme tarjoamaan tulevaisuuden lukuisille hylätyille lemmikeille"

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59
Näin teet kodistasi turvallisen lemmikeille.

HESYn puheenjohtaja on iloinen lahjoitusten määrästä.

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESYn perinteisen joulukeräyksen kokonaistuotto oli tänä vuonna 41 938 euroa, kertoo yhdistys tiedotteessaan. Rahaa saatiin kerättyä kasaan noin 11 500 euroa enemmän kuin vuotta aiemmin. Keräys järjestettiin verkossa ja tonkkakeräyksenä.

Lahjoituksina rahaa, ruokaa ja tarvikkeita

Lasipalatsin kulman keräyspisteeseen kertyi rahaa 3 300 euron edestä. HESYn keräystileille lahjoitettiin 38 638 euroa. Lahjoituksia kertyi myös MobilePay-palvelun ja tekstiviestin kautta.

Aineettomia, määrättyihin tarkoituksiin merkittyjä lahjoituksia tehtiin HESYn verkkokaupan kautta noin 17 000 euroa. Suosituin aineeton lahja oli ”joululahja kissalle”, joita ostettiin 305 kappaletta. 

– Keräyssumma on huikean suuri, iloitsee HESYn puheenjohtaja Nina Immonen tiedotteessa.

– On ollut ilahduttavaa huomata, että koronavuosi on vastoin odotuksia jopa kasvattanut ihmisten auttamishalua. Haluamme kiittää kaikkia eläinrakkaita lahjoittajia. Näiden lahjoitusvarojen avulla kykenemme tarjoamaan tulevaisuuden lukuisille hylätyille lemmikeille.

Rahalahjoitusten lisäksi Lasipalatsin keräyspisteelle ja HESY-keskukseen tuotiin paljon eläinten ruokaa ja tarvikkeita, kuten ruokakippoja ja leluja, HESY kertoo. Ruokalahjoituksia kertyi yli 1 000 kiloa.

Lähde: HESYn tiedote, HESY ry / Facebook

Lue myös:

    Uusimmat