Herttuatar Meghan käyttää satoja tuhansia euroja vaatteisiin – kuninkaallisasiantuntijoilla yksi huolenaihe

3:20
Tällainen on prinssi Harryn ja Meghan Marklen satumainen rakkaustarina

Pariskunnan elämäntyyli ei miellytä kaikkia. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättivät brittihovin velvollisuudet taakseen tänä vuonna ja muuttivat Kanadan kautta Kaliforniaan. He ovat yrittäneet etsiä jalansijaa elämässään irtauduttuaan kuninkaallisperheestä.

Kaikki heidän tekemisensä eivät ole miellyttäneet sivustaseuraajia. Kuninkaalliset asiantuntijat varoittavatkin, ettei pariskunnan kannattaisi menettää otettaan kansalaisten keskuudessa ja saattaa itseään negatiiviseen valoon. 

Pariskunnan rahankäyttö on ollut puheenaiheena, ja he ovatkin saaneet syyttäviä katseita tuhlailevasta tyylistään. 

Tarkkasilmäiset fanit tekivät laskelman, että herttuatar olisi käyttänyt rahaa pelkästään vaatteisiin ensimmäisenä vuotenaan rouvana 250 000 eurosta 420 000 euroon. 

Maksoi remonttikulut takaisin

Frogmore Cottage on ollut kiivaan keskustelun kohteena pitkään, sillä Harryn ja Meghanin brittikoti remontoitiin noin 2,5 miljoonalla eurolla, jotka olivat peräisin Sovereign Grant -apurahasta, jonka maksajina toimivat brittiläiset veronmaksajat.

Syyskuussa Harryn ja Meghanin tiedottaja kertoi, että Harry on maksanut takaisin kokonaisuudessaan Frogmore Cottagen remontin kulut.

Pariskunta osti Kaliforniasta 12 miljoonan euron kodin, jossa on yhdeksän makuuhuonetta. He saivat kritiikkiä siitä, kun tekivät kaupat koronaviruspandemian keskellä, jolloin moni kärsii taloudellisista horjahduksista.

Osa kuninkaallisfaneista on sitä mieltä, että Meghan ja Harry esittävät miljonäärejä, vaikkei heillä todellisuudessa olisi tällaiseen elämäntyyliin varaa. 

LÄHDE: Cheatsheet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja