Harry ja Meghan heittivät toistaiseksi hyvästit kiistellylle Iso-Britannian kodilleen – uusi kuninkaallinen pari on jo asettunut taloon

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Harryn ja Meghanin kotia asuttavat tällä hetkellä prinsessa Eugenie ja hänen aviomiehensä Jack Brooksbank.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin koti Iso-Britanniassa sai hiljattain uudet asukkaansa, kun esikoistaan odottava prinsessa Eugenie ja hänen aviomiehensä Jack Brooksbank muuttivat Windsorissa sijaitsevaan Frogmore Cottageen, kertoo People.

– Frogmore on Susexin herttuan ja herttuattaren yksityisasunto ja kaikki järjestelyt liittyvät heihin, Buckinghamin palatsin tiedottaja vahvistaa. 

Frogmore Cottage tulee kuitenkin yhä olemaan Harryn ja Meghanin sekä heidän esikoisensa Archie Harrisonin koti Iso-Britanniassa. Hovin lähteen mukaan Harry ja Meghan ovat mielissään siitä, että Harryn serkku Eugenie muutti puolisonsa kanssa asuntoon. 

Toisen lähteen mukaan muuttoautot tyhjensivät Frogmore Cottagen Harryn ja Meghanin tavaroista keskellä yötä. 

– Heidän kotinsa tyhjentäminen ja avainten luovuttaminen on melko vahva merkki siitä, että Harrylla ja Meghanilla ei ole aikomusta palata, lähde arvelee.

Eugenie ja Jack Brooksbank asuivat aiemmin Lontoossa Kensingtonin palatsin Ivy Cottagessa. Pari meni naimisiin Windsorin linnan St. Georgen kappelissa lokakuussa 2018. Eugenien vanhemmat prinssi Andrew ja Sarah Ferguson asuvat tahoillaan vain kivenheiton päässä Frogmore Cottagesta. Myös Eugenien isovanhemmat kuningatar Elisabet ja prinssi Philip viettävät runsaasti aikaa Windsorin linnassa.

Frogmore Cottage on ollut kiivaan keskustelun kohteena pitkään, sillä Harryn ja Meghanin brittikoti remontoitiin noin 2,5 miljoonalla eurolla, jotka olivat peräisin Sovereign Grant -apurahasta, jonka maksajina toimivat brittiläiset veronmaksajat.

Syyskuussa Harryn ja Meghanin tiedottaja kertoi, että Harry on maksanut takaisin kokonaisuudessaan Frogmore Cottagen remontin kulut.

Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan vuoden 2020 keväällä ja muuttivat esikoisensa Archien kanssa Pohjois-Amerikkaan. Kesällä herttuaperhe muutti omaan kotiinsa Santa Barbarassa, Kaliforniassa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja