Herttuatar Meghan juhli syntymäpäiviään – bongattiin prinssi Harryn kanssa illalliselta

Harry ja Meghan saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhlaan 0:58
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry osallistuivat kuningatar Elisabetin kunniaksi järjestettyyn jumalanpalvelukseen 3. kesäkuuta.

Herttuatar Meghan täytti 42 vuotta.

Prinssi Harryn vaimo herttuatar Meghan vietti 42-vuotispäiväänsä 4. elokuuta. Kaksikko bongattiin aikaisemmin viikolla yhdessä ensimmäistä kertaa sitten toukokuun otsikoihin nousseen takaa-ajon

Paparazzit ikuistivat pariskunnan poistumasta julkkisten suosimasta italialaisravintoltasta yhdessä ystäviensä kanssa. Syntymäpäiviään juhlinut Meghan oli pukeutunut mustavalkoiseen mekkoon. Katso kuvat Daily Mail -sivustolta

Meghan ja Harry ovat olleet viime aikoina erilaisten huhujen keskiössä, kun pariskunnan on muun muassa väitetty viettävän aikaa erillään. Joidenkin huhujen mukaan kaksikon väitetty erossaolo johtuisi siitä, että he molemmat edistävät henkilökohtaisia urapolkujaan ja työprojektejaan, mutta parin on myös väläytelty olevan jopa eron partaalla.

Heidän katsottiin torppaavan erohuhut julkaisemalla videon perustamansa Archewell-säätiön verkkosivuilla. Videolla herttuapari juttelee nuorille, joiden johtamat organisaatiot tai näiden kehittämät innovaatiot on valittu osaksi Archewell-säätiön perustamaa Responsible Technology Youth Power Fund  -hyväntekeväisyyshanketta.

Lue myös:

    Uusimmat