Nyt puhuu yksi prinssi Harrya ja herttuatar Meghania takaa-ajoiltana kuljettaneista taksikuskeista – hänen lyhyen ajonsa aikana valokuvaajat eivät olleet päällekäyviä

Kolaripaikan dramaattiset ensihetket: Nuori ensiapulääkäri näki, kuinka prinsessa Diana vielä hengitti 1:37
Prinssi Harryn äiti, prinsessa Diana, kuoli elokuussa 1997, kun paparazzeja paennut auto kolaroi tunnelissa Pariisissa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan joutuivat tiistai-iltana paparazzien takaa-ajamiksi.

New Yorkissa taksia ajava Sukhcharn Singh oli yksi niistä taksikuskeista, joka kuljetti prinssi Harrya ja herttuatar Meghania  tiistai-iltana 16. toukokuuta, kun he yrittivät karistaa kannoiltaan valokuvaajia. Singh kertoi pariskunnan olevan selkeästi hermostunut lyhyen matkan aikana.

Harryn ja Meghanin tiedottaja kertoi lausunnossaan, että he olivat kokeneet lähes katastrofaalisen autojahdin tiistaina. New Yorkin poliisi vahvisti tapauksen ja sanoi, että useat valokuvaajat tekivät matkanteosta ​​haastavaa.

Pariskunta oli New Yorkissa ja osallistui Ms Foundation Women of Vision Awards -palkintoseremoniaan yhdessä Meghanin äidin, Doria Raglandin, kanssa. Seremoniasta lähtönsä jälkeen seurue joutui paparazzien jahtaamaksi. Tiedottajan mukaan he menivät suojaan valokuvaajia Manhattanin poliisiasemalle, mistä Singh otti heidät kyytiinsä.

Singh ei kuitenkaan uskonut heidän olevan vaarassa, vaan uskoo tilanteen olevan liioiteltu. Myöhemmin hän lisäsi, että takaa-ajon on täytynyt tapahtua ennen kuin seurue nousi hänen taksiinsa. Hän pitää New Yorkia muutenkin turvallisena paikkana.

– Poliisiasemia ja poliiseja on joka kulmalla, New Yorkissa ei ole mitään syytä pelätä, Singh kertoi.

Taksikuskin mukaan paparazzit eivät olleet aggressiivisia hänen ajonsa aikana, vaan pysyttelivät seurueen takana ja pitivät etäisyytensä.

Harryn ja Meghanin tiedottaja on kertonut lausunnossaan, että pariskunta kesti säälimätöntä takaa-ajoa yli kaksi tuntia. Singh, joka todisti osan dramaattisesta illasta, ei luonnehtinut omaa ajoaan paparazzien vaaralliseksi takaa-ajoksi.

– Olin 67th Streetillä, ja sitten turvamies tervehti minua. Seuraavaksi prinssi Harry ja hänen vaimonsa hyppäsivät taksiini. Roska-auto esti meidät, ja yhtäkkiä paparazzi tuli ja alkoi ottaa kuvia, Singh kertoi.

Taksikuskin mukaan Harry ja Meghan olivat aikeissa jatkaa määränpäähänsä, mutta turvamies pyysi ajamaan takaisin poliisiasemalle, josta heidät oli noudettu.

– He näyttivät hermostuneilta. Luulen, että heitä oli jahdattu koko päivä, Singh kertoi.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat