Torppaus erohuhuille? Prinssi Harry ja herttuatar Meghan esiintyivät yhdessä nettivideolla

Harry ja Meghan – sosiaalipornopiraijat vai vapauden airuet? 8:26
Kunkkukorneri-vodcastissa syvennytään prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin rakkaustarinaan ja kohuihin

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry esiintyivät yhdessä Archewell-säätiönsä verkkosivuilla julkaistulla videolla.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat olleet viime aikoina erilaisten huhujen keskiössä, kun pariskunnan on muun muassa väitetty viettävän aikaa erillään. Joidenkin huhujen mukaan kaksikon väitetty erossaolo johtuisi siitä, että he molemmat edistävät henkilökohtaisia urapolkujaan ja työprojektejaan, mutta parin on myös väläytelty olevan jopa eron partaalla.

Tovin aikaa hiljaiseloa viettänyt pari esiintyy kuitenkin yhdessä tuoreella videolla, joka on julkaistu heidän perustamansa Archewell-säätiön verkkosivuilla. Videolla herttuapari juttelee nuorille, joiden johtamat organisaatiot tai näiden kehittämät innovaatiot on valittu osaksi Archewell-säätiön perustamaa Responsible Technology Youth Power Fund  -hyväntekeväisyyshanketta.

Hankkeen tarkoituksena on edistää vastuullista teknologiaa ja rakentaa osallistavampi, oikeudenmukaisempi ja vastuullisempi verkkomaailma. Valittu joukko nuoria tulee työskentelemään muun muassa tekoälyn vastuullisen käytön sekä verkkoyhteisöjen turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämisen puolesta. Valituille nuorille ja näiden organisaatioille on myönnetty yhteensä kahden miljoonan dollarin tukiraha.

Archewell-säätiön verkkosivuilla julkaistulla videolla Harry ja Meghan soittavat muutamille hankkeeseen valituille nuorille onnitellakseen näitä henkilökohtaisesti. Videolla pari istuu lähellä toisiaan ja juttelee nuorille hyväntuulisesti.

Herttuaparin on myös määrä edustaa yhdessä ensi kuussa Saksassa järjestettävässä Invictus Games -pelitapahtumassa.

Page Sixin lähde, joka esiteltiin pariskunnalle läheisenä sisäpiiriläisenä, torppasi kaikenlaiset pariin liittyvät erohuhut julkaisulle jo aikaisemmin.

– Se on kirjaimellisesti keksittyä, sisäpiiriläinen sanoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat