Ongelmia paratiisissa? Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin huhutaan viettävän aikaa erillään: "Toivottavasti auttaa heitä"

Prinssi Harry avautuu jälleen – tällainen on uusi kohuhaastattelu 7:10
Prinssi Harry avautui vuoden alussa jälleen uudessa kohuhaastattelussa

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin liiton tilasta on noussut huhuja.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin avioliiton huhutaan olevan koetuksella, ja parin väitetään ottavan aikaa erossa toisistaan rakentaakseen välisensä yhteyden uudelleen, kertoo RadarOnline-sivusto.

Sivuston haastattelema, sisäpiiriläisenä esitelty lähde kertoo parin yrittävän selvittää, "mikä heihin oikein iski".

– Harry ei sovi Meghanin mauttomaan Hollywood-maailmaan, lähde sanaili ja jatkoi, että Harryn pitäisi "löytää itsensä".

Harryn on kerrottu olevan aikeissa matkata yksin Afrikkaan uutta Netflix-dokumenttia varten. Lähteen mukaan sooloreissu voisi olla juurikin sitä, mitä prinssi tarvitsee.

Avioparia ovat kertoman mukaan kuormittaneet viime aikoina muun muassa yleisön soraäänet, vesittyneet bisnekset sekä julkisuudessa laajalti esillä olleet riidat perheenjäsenten kanssa. RadarOnlinen lähde väittää myös, että Harrylla ja Meghanilla on "valtavat taloudelliset paineet rahoittaa ylellistä kalifornialaista elämäntapaansa". 

– Se stressi yhdistettynä heidän emotionaalisiin ongelmiinsa on todennäköisesti tehnyt elämästä helvettiä. Ajan viettäminen eri mantereilla toivottavasti auttaa heitä löytämään kaiken, mitä he tarvitsevat jatkaakseen, lähde sanoi.

Sen sijaan toinen lähde, joka esitellään pariskunnalle läheisenä sisäpiiriläisenä, torppaa kaikenlaiset erohuhut Page Sixille.

– Se on kirjaimellisesti keksittyä, sisäpiirläinen sanoo lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat