Herttuatar Meghan irtisanoi palveluksestaan Johnny Deppiä edustaneen asianajajan – päätöksen epäillään johtuvan solidaarisuudesta Amber Heardia kohtaan

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Meghan ei enää käytä asianajaja David Sherbornen lakipalveluita.

Herttuatar Meghan, 39, on siirtänyt asianjajaja David Sherbornen pois palveluksestaan oikeudenkäynnissään Mail on Sunday -lehteä vastaan, kertoo The Sun. Asianajaja Justin Rushbrooke on vahvistanut edustavansa herttuatarta tulevissa kuulemisissa asian tiimoilta

Sherborne on toiminut yhdysvaltalaisnäyttelijä Johnny Deppin asianajajana kunnianloukkausoikeudenkäynnissä Deppin ja The Sunin välillä.

Lakipiirit uskovat lähteiden mukaan, että herttuatar Meghanin päätös erottaa Sherborne lakitiimistään oli osoitus solidaarisuudesta Deppi vaimoa, yhdysvaltalaisnäyttelijä Amber Heardia kohtaan. Heard on toiminut The Sunin todistajana Iso-Britanniassa käytävässä oikeudenkäynnissä. Depp haastoi The Sunin oikeuteen kunnianloukkauksesta lehden kutsuttua näyttelijää "vaimonhakkaajaksi" vuoden 2018 artikkelissaan. Deppin ja Heardin lyhyt avioliitto oli myrskyisä, ja kumpikin osapuoli on syyttänyt toisiaan väkivaltaisesta sekä sekavasta käytöksestä sen aikana. 

Toisaalta jotkut lähteet ovat myös kieltäneet sen, että solidaarisuus Heardia kohtaan olisi ollut syynä siihen, miksi herttuatar Meghan irtisanoi Sherbornen tiimistään. 

Herttuatar Meghan haastoi Mail on Sundayta julkaisevan Associated Newspapersin oikeuteen isälleen Thomas Marklelle lähettämänsä yksityisen kirjeen julkaisemisesta ja muokkaamisesta. 

Meghan hävisi Sherbornen johdolla keväällä 2020 tapauksen tiimoilta käydyn esikäsittelyn oikeudessa ja joutui maksamaan oikeuskuluja noin 74 000 euron edestä Associated Newspapersille. Viime kuussa Rushbrooken edustamana herttuatar sai osavoiton oikeussalissa, kun oikeudessa linjattiin, ettei häntä puolustaneiden viiden anonyymin ystävän henkilöllisyyksiä paljasteta julkisuudessa. People-lehti julkaisi vuoden 2019 alussa Meghanin viiden, anonyymin ystävän haastattelun, jossa he puolustivat ystäväänsä.

Sherborne on tunnettu julkkisten asianajaja Tatlerin mukaan. Asianajaja on edustanut uransa aikana muun muassa J. K. RowlingiaHugh GrantiaTony Blairia sekä jopa Meghanin puolison prinssi Harryn edesmennyt prinsessa Dianaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja