Herttuatar Camilla kääri hihansa koronakriisin keskellä: lämmin ele ihastutti viikkoja eristyksissä ollutta 85-vuotiasta Dorista

1:54
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta

Herttuatar Camilla osoitti, että pienelläkin eleellä voi olla valtava merkitys koronakriisin aikana yksin eristyksiin jääneille ikäihmisille.

Prinssi Charlesin ja herttuatar Camillan Instagram-tilillä tuotiin tiistaina esiin tapoja, joilla vapaaehtoiset voivat auttaa apua tarvitsevia koronakriisin aikana.

Päivityksessä kerrottiin, että vapaaehtoiset voivat esimerkiksi kyyditä ihmisiä sairaalaan, käydä apteekissa toisten puolesta tai soittaa säännöllisesti eristyksissä oleville ja tarkistaa heidän vointinsa.

Kuninkaallisen sairaita ihmisiä auttavan Royal Voluntary Service -hyväntekeväisyysjärjestön johdossa oleva Cornwallin herttuatar näytti itse esimerkkiä ja kääri hihansa.

Clarence Housen Instagram-tilillä julkaistussa kuvassa Camilla soittaa viikkoja eristyksissä olleelle 85-vuotiaalle Doris Winfieldille toimistostaan.

Hello Magazinen mukaan puhelulla oli ollut valtavan suuri merkitys Winfieldille.

– Olen ollut uskomattoman yksinäinen viime viikot, joten oli ihanaa saada puhua hänen kanssaan, hän kiitteli.

– Puhuimme elämästä eristyksissä sekä harrastuksista. Hän oli myös hyvin kiinnostunut perheestäni sekä siitä, kuinka pärjään ilman heitä. Se todella piristi minua, jatkoi Winfield, jonka mukaan myös herttuatar oli kertonut omista kokemuksistaan koronakaranteenissa.

Camilla tuki puolisoaan prinssi Charlesia, kun tällä todettiin koronavirustartunta. Molemmat olivat eristäytyneinä Skotlannissa.

Winfieldille herttuatar oli todennut, että ikävintä eristäytymisessä on ollut se, ettei hän ole päässyt tapaamaan lapsenlapsiaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja