Camillalta harvinaisia paljastuksia – tätä arkista vaatetta kuninkaallinen suosi videopuheluissa ja tästä syystä hän vertaa prinssi Charlesia vuoheen

Näin prinssi Charles ennusti sään muutama vuosi sitten

Herttuatar Camilla avautui BBC:n haastattelussa muuttuneesta arjestaan koronapandemian aikana.

Prinssi Charlesin, 71, puoliso herttuatar Camilla, 72, avautui hiljattain BBC:n haastattelussa siitä, kuinka kovasti hän on kaivannut lapsenlapsiaan ja miten hänen on vastustettava haluaan halata heitä, kun he kohtaavat mummonsa ensimmäistä kertaa yli kolmeen kuukauteen. Charles ja Camilla ovat pitäytyneet omaehtoisessa eristyksessä korkean ikänsä takia koronapandemian aikana. 

– Se on outo tunne, odotan erittäin kovasti sitä päivää kun voin halata heitä lujasti jälleen. 

Charles sai koronatartunnan maaliskuussa, mutta kärsi vain lievistä oireista. Prinssi on myöhemmin todennut "päässeensä melko helpolla" viruksen suhteen. Camilla sen sijaan ei ole saanut koronatartuntaa. Camilla kertoi BBC:n haastattelussa Charlesin maku- sekä hajuaistin kärsineen viruksen takia, mutta nämäkin aistit ovat herttuattaren mukaan jo lähes tulkoon ennallaan. 

Camilla myönsi haastattelussa, että ennen koronapandemian puhkeamista hän ei itse ollut suurin internetin fani, sillä hän ei oikein ymmärtänyt sen käyttöä tai todellista tarkoitusta. Pandemian aikana kuitenkin Camilla ja Charles saivat itsekin monien tavoin tutustua videopuheluihin pitääkseen yhteyttä perheeseensä. Näin ollen Camilla on opetellut netin käyttöä videopuheluiden myötä, ja on kokenut sen olevan oikeastaan aika mainio keino moiseen.

Camilla kertoi myös pukeutuneensa pandemia-aikana rennommin ja käyttäneensä jopa farkkuja videopuheluiden aikana, mistä herttuatar oli erittäin onnessaan. Camilla ja Charles ovat muiden kuninkaallisten tavoin hoitaneet monia edustustehtäviään etänä videopuheluiden avulla.

– Pandemian aiheuttama Zoom-muoti on erittäin mielenkiintoinen, sillä kaikki voivat näyttää hyvinkin skarpeilta yläosasta, mutta luulen, että jos joku osoittaisi kameran jalkojen puolelle, tulisi hän löytämään varsin mielenkiintoisia ratkaisuja.  

Pandemian aikana Camilla on huolehtinut tarkasti omasta kunnostaan muun muassa baletin avulla, jota herttuatar alkoi harrastaa hiljattain Royal Academy of Dance -tanssikoulussa, jonka suojelijana hän itse toimii. Camilla oli saanut inspiraation lähteä itsekin vanhemmalla iällä tanssitunneille nähtyään vanhempien ihmisten tanssivan, ja houkutteli ryhmän ystäviään mukaan toimintaan. 

Camillan mukaan Charles ei innostunut balettiharrastuksesta, mutta sen sijaan prinssi kävelee varsin pitkiä matkoja. 

– Hän on kuin lumivuohi, joka jättää kaikki kauas taakseen. 

Herttua kuvaili aviomiehensä olevan hänen mielestään ikäisekseen parhaimmassa kunnossa oleva mies, jonka hän tietää. Camillalla on myös kaksi koiraa Beth ja Bluebell, jotka ovat pitäneet naisen aktiivisena. Hiljattain Camilla ylisti koiriaan jopa Clarence Housen virallisella Instagram-tilillä. Julkaistussa kuvassa Camilla ulkoiluttaa Beth-koiraansa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja