Megxitin onneton seuraus – Kanadaan karkaaminen kääntyi prinssin ahdingoksi: "Harry tuntee olevansa avuton"

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit?

Prinssi Harryn kerrotaan tuntevansa itsensä avuttomaksi ollessaan tuhansien kilometrien päässä sukulaisistaan, jotka kuuluvat koronaviruksen riskiryhmään. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat maanantaina 9. maaliskuuta viimeistä kertaa virallisesti kuninkaallisen perheen riveissä Lontoossa Kansainyhteisön juhlapäivän jumalanpalveluksessa. Pian tilaisuuden jälkeen pari palasi Kanadaan esikoisensa, alle vuoden ikäisen Archie Harrisonin luokse. 

Parin paluu Kanadaan jäikin hilkulle, sillä tämän viikon alussa Kanada liittyi monien maiden joukkoon, jotka ovat sulkeneet rajansa koronaviruspandemian takia. Tällä viikolla kerrottiin, että myös Harry ja Meghan ovat vetäytyneet kotikaranteeniin

Herttuaparin kotona työskentelevien on kerrottu käyttävän nyt kumihanskoja herttuatar Meghanin käskystä koronaviruksen pelossa. Prinssi Harryn puolestaan kerrotaan tuntevan olonsa tällä hetkellä avuttomaksi ollessaan eristyksissä ja tuhansien kilometrien päässä perheestään sekä erityisesti ikääntyvistä sukulaisistaan, jotka kuuluvat koronaviruksen suurimpaan riskiryhmään. 

Harryn ja Meghanin kerrotaan olevan erittäin päättäväisiä sen suhteen, että he haluavat tehdä jotain auttaakseen tilanteessa, jonka he ennustavat tulevan olemaan todellinen "mielenterveyden kriisi" maailmanlaajuisen pandemian lisäksi. Miljoonien ihmisten elämä on muuttunut ympäri maailman, kun valtiot toisensa perään sulkevat rajojaan ja kehottavat kansalaisiaan pysymään kotona, jotta koronaviruksen leviäminen saadaan kuriin. 

– Harry tuntee olevansa avuton ja hieman eristyksissä keskellä ei mitään, pariskunnan nimettömänä pysyttelevä ystävä kertoo. 

Harryn kerrotaan olevan erityisen huolissaan 71-vuotiaasta isästään prinssi Charlesista ja isoäidistään, 93-vuotiaasta kuningatar Elisabetista. Lähteiden mukaan Harry on ollut yhteydessä perheenjäseniinsä ja painostanut heitä pysyttelemään turvassa ja olemaan erityisen varovaisia. 

Vaikka herttuapari koki "jäähyväiskiertueensa" Isossa-Britanniassa olleen melko katkeransuloinen kokemus, ovat Harry ja Meghan lähteiden mukaan kiitollisia siitä, että he saivat viettää yhdessä aikaa kuninkaallisen perheen kanssa ennen koronaviruspandemian aiheuttamaa myllerrystä maailmalla.

Ystävälähteen mukaan varsinkin herttuatar Meghan on päättänyt erittäin määrätietoisesti haluavansa auttaa ihmisiä kriisin keskellä. 

– Meghan sanoi, että vaikka he eristävät itsensä, se ei tarkoita sitä, etteivät he voisi auttaa. He eivät vain istuskele kotona tekemättä mitään. 

– Hän sanoi heidän työskentelevän voittoa tavoittelemattoman mielenterveysorganisaation kanssa kehittääkseen jonkinlaisen verkkotukisysteemin niille, jotka ovat kaikista haavoittuvaisimmassa tilassa nyt, kuten tuoreet äidit jotka kärsivät synnytyksenjälkeisestä masennuksesta. Ihmiset, joilla ei ole tukiverkkoja tarvitsevat varmistusta siitä, etteivät he ole yksin, lähde kertoo.

Lähde: Page Six

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja