Mainos

Henkilöllisyys selvisi – Carreyn ex-tyttöystävän salattu puoliso oli kameramies

Syyskuun lopussa menehtynyt Cathriona White oli naimisissa kuolemansa aikaan.

Medialta salattu avioliitto tuli tiistaina yllätyksenä julkisuuteen, sillä Cathriona White ja koomikko Jim Carrey erosivat vasta syyskuun loppupuolella. 

Avioliitto paljastui kuolinsyyntutkijan raportista, sillä mies oli listattu Whiten lähiomaiseksi.

Nyt salatun aviomiehen identiteetti on selvinnyt. Hello-lehden tietojen mukaan White oli naimisissa Los Angelesissa asuvan kameramiehen Mark Burtonin kanssa. 

Meikkitaiteilijana työskentelevä White ja Burton tapasivat The Times-lehden mukaan nettikomediasarjan kuvauksissa, Hello-lehti kertoo. Lehtitietojen mukaan on kuitenkin epäselvää, kuinka kauan pari oli naimisissa ennen asumuseroaan.

White tapasi Carreyn vuonna 2012 ja pari seurusteli kolme vuotta on-off -suhteessa.

White oli lehtitietojen mukaan aloittamassa avioeroprosessin joulukuussa.

– Ymmärtääkseni White ja herra Burton aikoivat erota, mutta he olivat silti virallisesti naimisissa Whiten kuolinhetkellä, joten hän on Whiten lähiomainen. Kuitenkin, hän voi luopua oikeudestaan Whiten omaisuuteen ja tavaroihin, mikäli hän niin haluaa, apulaispäällikkö Ed Winter Los Angelesin kuolinsyytutkimuksen osastolta kommentoi Hello-lehdelle.

Koomikko Jim Carreyn ex-tyttöystävä kuoli 28. syyskuuta hämärissä oloissa Los Angelesissa. Tällä viikolla selvisi, että Whiten ruumiin ympäriltä löytyi neljää eri reseptilääkettä sekä jäähyväiskirjeitä, joista yksi oli osoitettu Carreylle.

Whitelle tehtiin sunnuntaina ruumiinavaus, mutta kestänee vielä seuraavat kahdeksan tai jopa kymmenen viikkoa, kunnes lisätestit saadaan valmiiksi. 


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja