Helsingissä avattiin tänään jättiterassi – pöydät täyttyivät iloisista kaupunkilaisista

3:52
MTV Uutiset Live Kasarmitorilla: Tällainen on Helsingin ydinkeskustaan avattu jättiterassi.

Helsingin Kasarmitorille avattiin tänään jättiterassi, jossa asiakaspaikkoja on yhteensä 560. MTV Uutiset Live kävi paikan päällä terassilla, jossa lähes kaikki pöydät olivat jatkuvasti täynnä ja tunnelma silminnähden iloinen.

Torikortteleiden operatiivisen johtajan sekä kauppapaikkajohtajan Peggy Bauerin mukaan ensimmäinen terassipäivä on sujunut mallikkaasti.

– On sujunut mielettömän hyvin. Avasimme aamuyhdeksältä. Pelkäsimme vähän, että minkälainen päivän säästä tulee, mutta heti aamusta lähtien paikalla on ollut valtavan paljon ihmisiä, Bauer iloitsee.

Edellisvuonna Helsingissä järjestettiin vastaavanlainen suurterassi Senaatintorilla. Konsepti on pääpiirteittään sama edellisvuoteen verrattuna.

– Tänä vuonna paikka on hieman pienempi ja täällä on hieman vähemmän ravintoloita. Viime vuonna ravintoloita oli 16, kun tänä vuonna niitä on 12. Tänä vuonna olemme lisänneet todella paljon kulttuuri- ja taideohjelmaa, Bauer kertoo.

– Kaikki tehdään turvallisuus edellä, mutta tänä kesänä on luvassa todella paljon elämyksellisyyttä ja yllätyksiä, Bauer vihjaa.

Kauppapaikkajohtajan mukaan koronaturvallisuus on ollut pääosassa suurterassin suunnittelussa.

Hyvä ruoka houkuttelee

Paikalle olivat saapuneet jo edellisvuoden suurterassista nauttineet Marjo Kiiveri sekä Saara Mantere, jotka halusivat kokeilla terassin tunnelman heti avauspäivänä.

– Kävimme viime vuonna myös Senaatintorilla ja halusimme tulla heti ensimmäisenä päivänä katsomaan. Kyllä täällä on tosi kivaa, kun on eri ravintoloita ja elävä meininki, Kiiveri kiittelee.

– Täällä on kyllä tosi hyvä fiilis, tosi hyviä ruokapaikkoja ja todella mukavaa istuskella täällä hyvällä ilmalla, Mantere tunnelmoi.

Katso videolta kävijöiden positiiviset tunnelmat suurterassilta.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja