Mainos

Helsingin keskustassa poliisia paennut kaahari: Minulla oli kiire

Espoossa ja Helsingin ydinkeskustassa sattui viime lauantaina vaarallinen takaa-ajotilanne. Poliisi on nyt kuulustellut rikoksesta epäiltyä vuonna 1976 syntynyttä miestä.

Hän ei ole osannut kertoa syytä hurjalle paolleen. Hän ajoi parhaimmillaan 180 kilometrin tuntinopeusvauhtia Länsiväylällä Espoon puolella, kun rajoitus oli 80 kilometriä tunnissa. Mies ajoi myös vastaantulevien kaistoilla. Poliisi ajoi miestä takaa.

– Hän ei ole osannut kertoa varsinaista syytä teolleen. Mies on sanonut, että hänellä oli kiire, ylikonstaapeli Jari Ikävalko kertoo MTV3 Uutisille.

Pakomatka päättyi Helsingin keskustassa Mikonkadulle, jossa kävelykadulla olleet tolpat estivät karkulaisen matkan jatkumisen. Mies ajoi Helsingin keskustassa yli sadan kilometrin tuntinopeutta, kun alueella on ollut 40 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Poliisin epäilyn mukaan mies oli ottanut huumausaineita ennen pakomatkaansa. Mies on poliisille myös entuudestaan tuttu. Hänellä on taustallaan muun muassa rattijuopumuksia ja varkauksia.

Poliisi epäilee miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta, ajoneuvorikkomuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä autoverorikkomuksesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.