Helsingin Jokerit tiedotti uusista omistajistaan – mukana kaksi NHL-tähteä

Teemu Selänne kommentoi tuoretta Jokerit-uutista – "Toivotaan niille parasta" 0:33
Katso videolta: Teemu Selänne kommentoi tuoretta Jokerit-uutista.

Mestis-hakemuksensa keskiviikkona laittanut Helsingin Jokerit tiedotti uuden taustayhtiönsä omistajista. Mukana listalla ovat muun muassa nykyiset NHL-tähdet Teuvo Teräväinen ja Esa Lindell, jolla molemmilla on Jokerit-tausta.

Jokerien taustalla on kokonaan uusi yhtiö, jonka omistajia ovat tässä vaiheessa Ossi Väänänen, Teuvo Teräväinen, Esa Lindell, Mikko Saarni, Markus Selin, Timo Mäkelä, Max Seeck ja Jokerit ry. 

– Kun sain mahdollisuuden lähteä mukaan rakentamaan kasvattajaseurani tulevaisuutta, halusin ehdottomasti hypätä mukaan. Siteeni Jokereihin on aina ollut vahva, ja tämä on ainutlaatuinen tilaisuus. Lähdemme rakentamaan Jokereille pitkäjänteisesti tietä takaisin kotimaisen kiekkoilun huipulle ja junioreille loistavaa kasvuympäristöä, jossa he voivat kehittyä. Olen tosi ylpeä siitä, että saan olla tässä mukana, Väänänen kommentoi Jokerien tiedotteessa.

Uusi yhtiö on tehnyt Helsingin Jokerit ry:n kanssa sopimuksen Jokerit-tavaramerkistä, jota aiemmin hallinnoinut Team Jokerit Oy ei ole mukana uudessa hankkeessa. Team Jokerit Oy -hankkeessa omistajana ollut Joel Harkimo ei ole mukana uudessa projektissa.

– Team Jokerit Oy:n tavoite oli koko ajan rakentaa Jokereille uusi, mahdollisimman laaja omistuspohja. Teimme parhaamme seuran tulevaisuuden rakentamiseksi, mutta tässä tilanteessa uusi yhtiö ilman mukanaoloani on Jokereiden kannalta paras vaihtoehto. Olen vilpittömän iloinen uudesta porukasta, joka lähtee vetämään Jokereita kohti tulevaisuutta, Harkimo sanoi tiedotteessa.

Jääkiekkoliiton liittohallitus käsittelee Jokerien täydennettyä sarjapaikkahakemusta 28. helmikuuta. Jos hakemus hyväksytään, siirtyy se Mestiksen lisenssimenettelyyn maaliskuussa. Jokerit kertoo tiedottessaan, että sillä on ensi kauden pelipaikan suhteen useita eri vaihtoehtoja ja seura uskoo asian ratkeavan lähiaikoina.

Lue myös:

    Uusimmat