Joel Harkimo avautuu Jokerit-epäonnistumisestaan – hakee yhtiötään konkurssiin: "En osannut kuvitella, etten nimeni takia voinut"

Missä Jokerit aikoo pelata Mestistä? Ossi Väänänen vastasi polttavaan kysymykseen – ”Asioista on jo sovittu – meillä on paikka” 0:54
Ossi Väänänen kommentoi rooliaan Jokereiden taustalla helmikuussa.

Joel Harkimo on hakenut Team Jokerit Oy:tä konkurssiin ja avautuu samalla toimistaan Jokerien jääkiekkojoukkueen taustalla.

Joel Harkimo kertoo Twitterissä, että hän on hakenut jääkiekkojoukkue Jokereita varten perustamaansa yritystä Team Jokerit Oy:tä konkurssiin. Harkimo kertoo julkaisussaan, millainen koko prosessi on ollut, kun hän on yrittänyt toimia Jokereiden taustalla.

– Syksyllä tähän lähtiessä en osannut kuvitella, etten nimeni takia voisi olla mukana suomalaisessa jääkiekossa. Jokereissa mukanaolo oli aina ollut unelmani. Selvisi kuitenkin, että mukanaoloni on este Jokerien uudelle tulemiselle, Harkimo tilittää.

Harkimo luopui Jokerit-hankkeesta jo hyvän aikaa sitten, kun Team Jokerit Oy luovutti Jokereiden brändioikeudet Jokerit Helsinki Oy:lle, jolle on myönnetty ehdollinen sarjapaikka jääkiekon Mestikseen ensi kaudeksi.

– Team Jokerit Oy:llä ei ollut eikä ole edellytyksiä harjoittaa liiketoimintaa. Olen pahoillani sitä, miten kaikki meni sekä seuran että sen kaikkien tekijöiden puolesta. Syksystä lähtien olen tehnyt töitä joka päivä sen eteen, että tilanne ratkeaisi ja seuralla olisi valoisa tulevaisuus, Harkimo kertoo tapahtumista omasta näkövinkkelistään.

Harkimo asettuu nyt omistajan ja taustavaikuttajan asemasta toiseen rooliin.

– Asia on osaltani loppuun käsitelty enkä kommentoi tätä enempää. Nyt asetun fanin asemaan. Minä, me, Jokerit, Harkimo päättää tekstinsä Jokereiden kannatuslauseeseen.

Jokerit-hankkeen keulahahmona häärii yrittäjä Mikko Saarni, jolla on enemmistöomistus Jokerit Helsinki Oy:Stä. Saarnin lisäksi mukana projektissa ovat elokuvatuottaja Markus Selin, kirjailija Max Seeck ja entiset Jokerit- ja NHL-kiekkoilijat Ossi Väänänen, Teuvo Teräväinen ja Esa Lindell.

Lue myös:

    Uusimmat