Helppo mansikkakakku

Wilma Oulusta osallistui Leivontanurkan perinneleivontakisaan tällä reseptillä. Mansikkakakussa on helppo pohja, ja makua voit varioida täyttämällä sen makusi mukaan.

– Äiteen mansikkakaakku on tehty kesän tuoreista mansikoista, pohjammaalasista tietty. Se tuo mieleen kesämuistot! Wilma kertoo reseptistään.

kakkupohja:

4 munaa
2dl sokeria
2dl venhäjauhoja
1tl leivinjauhetta

Koristeluun: Kermavaahtoa ja mansikoita

Vatkaa munat ja sokeri, nostele kuivat aineet sekaan. Voi lisätä hieman kanelia ja kardemummaa. Paista 175 asteisessa uunissa 30min. Täytä mansikkakakku makusi mukaan ja koristele tuoreilla mansikoilla ja kermavaahdolla.

Resepti: Wilma Ruotsalainen, Oulu.

Lue myös:

    Uusimmat