Mainos

Helppo mansikkakakku

Wilma Oulusta osallistui Leivontanurkan perinneleivontakisaan tällä reseptillä. Mansikkakakussa on helppo pohja, ja makua voit varioida täyttämällä sen makusi mukaan.

– Äiteen mansikkakaakku on tehty kesän tuoreista mansikoista, pohjammaalasista tietty. Se tuo mieleen kesämuistot! Wilma kertoo reseptistään.

kakkupohja:

4 munaa
2dl sokeria
2dl venhäjauhoja
1tl leivinjauhetta

Koristeluun: Kermavaahtoa ja mansikoita

Vatkaa munat ja sokeri, nostele kuivat aineet sekaan. Voi lisätä hieman kanelia ja kardemummaa. Paista 175 asteisessa uunissa 30min. Täytä mansikkakakku makusi mukaan ja koristele tuoreilla mansikoilla ja kermavaahdolla.

Resepti: Wilma Ruotsalainen, Oulu.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.