Helpoin tapa nuorentua hetkessä – 10 Years Younger -ohjelman asiantuntija paljastaa

Stylisti Teri Niitti loihtii naisista vuosia nuorempia uudessa 10 Year Younger -ohjelman suomalaisessa versiossa. Sitä odotellessa voi nuorentumisprosessin aloittaa vaikka heti näillä vinkeillä!

Uusi kampaus, nuori rakastaja, vai kenties salijäsenyys? Mikä on helpoin tapa karistaa 10 vuotta olemuksesta, stylisti Teri Niitti?

–Pidä viikon loma, Niitti nauraa.

Mikäli lomalle ei pääse, voi aina esimerkiksi ottaa pitkät unet, juoda riittävästi vettä ja viilata asennettaan positiiviseksi.

–Asennoidu elämään niin, että se on mahdollisuus eikä pakko. Syö hyvin, nuku hyvin ja vastaa kyllä. Suomalaiset varsinkin syyllistyvät helposti siihen, että he vastaavat aina ei ja lähtevät negaation kanssa liikkeelle, Niitti kehottaa.

–Jos menet iloisena ja itsevarmana ihmisenä ovesta sisään, saa olla aika kamalat vaatteet päällä, että ihmiset ajattelisivat sinun näyttävän jotenkin huonolta.

Niitin mukaan nuorekkuudessa ei olekaan kyse ulkoisista asioista tai iästä, vaan asenteesta. Vaikutat vanhalta sitten, kun alat vastustaa muutosta ja suhtautua asioihin negatiivisesti. Pettymys omaan elämään ja haluttomuus tehdä asioita vanhentavat, Niitti huomauttaa. Mikäli haluat olla nuorekas, suhtaudu muutokseen positiivisesti.

– Impulssiherkkyys pitää sinut nuorena. Suhtaudu ympärillä oleviin asioihin kiinnostuneesti ja positiivisesti. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja