Helmi Loukasmäki lomailee Dannyn kanssa Thaimaassa – erityisesti uima-altaalla otettua kuvaa hehkutetaan somessa: "Upea!"

Erikoishaastattelu: Helmi Loukasmäki, 21, puhuu lämpimistä väleistä Dannyyn, 80, – näin hän vastaa kysymykseen seurustelusta 5:35
Katso videolta, miten Loukasmäki vastaa suoraan kysymykseen, seurusteleeko hän Dannyn kanssa? Entä miten lähes 60 vuoden ikäero näkyy Loukasmäen ja Dannyn välillä?

Danny ja Helmi ovat julkaisseet useita lomakuvia Thaimaan lämmöstä.

Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny ja Helmi Loukasmäki lomailevat yhdessä Thaimaan Phuketin auringon alla. Molemmat ovat julkaisseet useita lomakuvia Instagram-tileillään, joita someseuraajat ovat aktiivisesti kommentoineet.

Kaksikon loma ei ole ollut vain rantatuolissa löhöilyä, sillä he kävivät myös katsomassa elefantteja.

– Danny ja Dumbo kohtasivat ja kommunikoivat. Kuten tiedämme, elefantti on Thaimaan pyhä eläin, joka symboloi kestävyyttä, ystävällisyyttä ja voimaa. Terveisiä Suomeen! Danny kirjoitti kuvan yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Loukasmäki julkaisi postikorttimaisemista upean videon, jota somessa ihastellaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suurimman somesuosion kuitenkin saavutti Loukasmäen julkaisema bikinikuva uima-altaalta, johon on tullut paljon tykkäyksiä ja kommentteja sekä sydämiä.

– Upea!

– Söpö.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mitä ilmeisemmin kaksikon loma lähenee hiljalleen loppua.

– Hetken saa vielä nauttia näistä upeista maisemista ja lämmöstä! Loukasmäki kirjoitti tiistaina 21. helmikuuta julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuonna 2018 ilmajokelainen Loukasmäki matkusti Seinäjoelle katsomaan laulajalegenda Dannyn keikkaa. Kyseisen keikan jälkeen Loukasmäki pääsi juttelemaan Dannyn kanssa ja sai lopulta kutsun musiikkineuvoksen takahuoneeseen. Kaksikko keskusteli musiikista, sillä Loukasmäkeä on lapsuudesta asti kiehtonut vanhempi iskelmämusiikki. Kohtaaminen lopulta mullisti hänen elämänsä.

– Danny antoi käyntikorttinsa ja pyysi olemaan yhteydessä, jos minua kiinnostaa lukion jälkeen musiikkijutut tai haluan kuulla hänen ajatuksiaan. Se oli tärkeä hetki minulle, kun pääsin tutustumaan siihen ihmiseen ja näin, kuinka ihana hän oli, Loukasmäki kertoi MTV Uutisten haastattelussa viime vuonna.

Meni pari vuotta eteenpäin, ja keväällä 2020 19-vuotiaalla Loukasmäellä oli tulevaisuuden suunnitelmat avoinna lukion jälkeen. Hän päätti ottaa yhteyttä Dannyyn.

– Hän kertoi tarvitsevansa Raumalla apua ja menin sinne auttamaan. Olin tavallaan töissä sen kesän ja mietimme paljon musiikkijuttuja. Järjestelin D-tuotannon asioita sekä autoin yleisaskareissa. Korona oli alkanut muutama kuukautta aikaisemmin, niin kävin kaupassa, ettei Dannyn tarvinnut.

Tarkkaavaisilta raumalaisilta ei jäänyt huomaamatta nuori kaunis nainen Dannyn seurassa ja pian heistä saatiin lukea otsikoita medioiden sivuilta. Loukasmäki myöntää, että hän sai hetkessä tottua pitkiin katseisiin ja salaa otettuihin valokuviin.

– Olin toista kertaa menossa bussilla Raumalle ja joku sai meistä kuvan, kun olin nousemassa Dannyn Mersun kyytiin matkalaukkujen kanssa. Siitä se show lähti. Julkisuus tuli melkein heti, emmekä suunnitelleet sitä. Olin niin nuori, niin olihan se aluksi aika karu maailma, mutta nykyään olen tottunut siihen.

Lue myös:

    Uusimmat