Helena Ahti-Hallberg näki uudet TTK-tähtiparit samaan aikaan yleisön kanssa – näin hän reagoi

Helena Ahti-Hallberg lähettää terveiset TTK-tähtioppilaille: ”Kuunnelkaa sitä opettajaa” 1:32
Helena Ahti Hallberg paljastaa, aikooko hän käydä katsomassa tähtioppilaiden harjoituksia treenisalilla ennen ensimmäistä suoraa lähetystä.

Helena Ahti-Hallberg on ollut jo vuosia tuomarina Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomari Helena Ahti-Hallberg odottaa jo innolla tulevaa tanssisyksyä. Ahti-Hallberg näki ensimmäistä kertaa tulevan kauden tähtiparit samaan aikaan, kun ne paljastettiin yleisölle.

– On niin tasainen porukka, ei oikein tiedä, mitä heistä ajatella. Varmasti tulla näkemään kehitystä, kun nähdään ensimmäinen suora lähetys. 

Ahti-Hallberg pohtii, että tänä vuonna hän ei osaa arvioida, millaisia tanssijoita uusista tähtioppilaista parketilla kuoriutuu.

– Toki aika monta huippukuntoista tanssialoittelijaa täällä on. Se on kiva, että kunto varmasti kestää sen treenirasituksen. 

Tanssituomarilla on terveiset tähtioppilaille, jotka treenaavat parhaillaan ensimmäistä tanssia.

– Kuunnelkaa sitä opettajaa, kyllä opettaja tietää, mikä teille on parasta. Pitää myös muistaa se armollisuus itseä kohtaan, se on hirvittävän tärkeää. Kaikkea ei opi hetkessä.

– Tanssii Tähtien Kanssa on pikamatka tanssitaitoon.

Ahti-Hallberg paljastaa yllä olevalla videolla, aikooko hän käydä katsomassa tähtioppilaiden harjoituksia treenisalilla ennen ensimmäistä suoraa lähetystä.  

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 3.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 10.9. klo 19.30 alkaen.

 
Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat