Tiesitkö? Näin tanssilajit valikoituvat TTK-pareille: "Voi olla voimakkaitakin mielipiteitä siitä"

Tanssiraati pui TTK-kisan lähtöasetelmat 7:45
Tanssiraati pui TTK-kisan lähtöasetelmat

Tanssiraati arvioi, että tuleva Tanssii Tähtien Kanssa -kausi saattaa olla historiallisen tasainen.

Tanssii Tähtien Kanssa  tekee taas paluun syksyn sunnuntai-iltoihin, ja uuden kauden ensimmäinen jakso nähtiin sunnuntaina 3. syyskuuta. Jaksossa uudet tähtioppilaat opettajineen suuntasivat ensimmäistä kertaa harjoitussaleille ottamaan ensimmäisiä tanssiaskelia yhdessä 

Huomenta Suomi  -ohjelman  Tanssiraati-osiossa MTV Uutisten viihdetoimittajat Aino Haili ja Katja Lintunen perkasivat ensimmäisen jakson ja kertoivat omat arvionsa siitä, ketkä kisaajista tulevat nousemaan erityisesti esille.

Sointu Borg, hänhän on hyvin tämmöinen sanavalmis ihminen, varmasti hän tulee olemaan yksi seuratuimmista kisaajista. Mutta tietenkin siellä on tosi paljon urheilijoita mukana, niin luulen, että heillä on aika hyvät eväät tähän kisaan, kun he ovat tottuneet treenaamaan paljon. Sinne mä ainakin suuntaan katseeni, Lintunen arvioi. 

– Ehdottomasti Shawn Huff  voi olla semmoinen, jota kannattaa nyt todella seurata tällä kaudella. Hän on kuitenkin tottunut treenaamaan sillä tavalla, että varmasti koordinaatiota löytyy, Haili pohti. 

Ensimmäisessä Tanssii Tähtien Kanssa -suorassa lähetyksessä nähdään yhteensä seitsemän eri tanssilajia. Parit ovat päässeet itsekin vaikuttamaan siihen, millä tanssilla aloittavat TTK-taipaleensa. 

– Joillekin sillä voi olla tosi iso merkitys, ja voi olla voimakkaitakin mielipiteitä siitä, Haili paljasti. 

Yllä olevalla videolla kerrotaan tarkemmin, kuinka tanssit valikoituvat Tanssii Tähtien Kanssa -pareille läpi kauden sekä arvioidaan, mitä uusia odotuksia tulevalle kaudelle on ilmassa. 

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 3.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 10.9. klo 19.30 alkaen. 
Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat