Jorma Uotinen kiinnitti huomion Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijoiden käytökseen: "Viime vuosina on näkynyt tämä"

Jorma Uotinen ja Helena Ahti-Hallberg odottavat uuden Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kautta.

Tähtituomarit Jorma Uotinen ja Helena Ahti-Hallberg tarkkailivat jännittyneenä uusien tähtiparien julkistusta. Tuomarit pystyivät tekemään jo pieniä havaintoja esiintyjistä kävelyn ja olemuksen perusteella.

– Ehdottomasti oltiin silmä tarkkana, kun näimme heidät kävelemässä lavalle ensimmäistä kertaa. Kyllä se aika paljon kertoo ihmisen olemuksesta lavalla. Samalla tavalla kuin kädenpuristus, Ahti-Hallberg kommentoi.

– Kaksi ensimäistä lähetystä tulevat olemaan mielenkiintoisimmat, sillä silloin pääsee näkemään, että onko henkilö enemmän lattari vai vakiotyyppi ja miten hän on päässyt käyttämään nämä ensimmäiset neljä harjoitusviikkoa salilla, Ahti-Hallberg jatkaa videolla.

Jorma Uotinen on ollut mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa aivan alusta saakka. Mies on tehnyt havaintoja kilpailijoista, jotka valikoituvat ohjelmaan.

– Viime vuosina on näkynyt tämä, että kaikki ovat tosissaan mukana. Ei tähän kukaan vitsinä lähde. Kyllä tämä on niin kysytty ja haluttu ohjelma olla mukana. Koko kansa seuraa tätä, niin kyllä silloin on tosissaan oltava, Uotinen toteaa.

Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat